Отзиви от клиенти за Семеен хотел Алегра***:
Всички оферти
Hristo 5
Приятна обстановка и чистота. Любезен и усмихнат персонал. Много добър СПА център, макар и с не много голям вътрешен басейн. Добра кухня, доволно големи порции на доста прилични цени. По-претенциозните сигурно ще намерят пропуски, но за нас всичко бе ок.
Четери много спокойни и релаксиращи дни в хотел Алегра. Чистота, топлина. Благодарности на целия екип, който се погрижиха за нашия комфорт.Аплодисменти и за готвача, за вкусната храна,страхотни пърленки, благодарим и на сервитьора Митко, който беше много любезен и отзивчив. Останах доволна от масажа.Спа зоната ми е любимото място. Клиенти сме за втори път, но със сигурност ще има и трети, надявам се скоро. Пожелавам здраве и успехи на целия екип на хотел Алегра!👏👍🙏🙋
Много любезен персонал и добро обслужване! Много вкусна храна в предостатъчни количества на нормални цени! Навсякъде в сградата е топло,уютно и много чисто, но капацитета на спа-центъра не е съобразен с броя гости, които могат да отседнат в хотела. Единствения недостатък е околността около хотела - строежи от всички страни!
Всичко беше супер. Ше повторим определено ...
Много сме доволни от всичко. Стаите са чисти и уютни. Басейна и джакузито са доста топли и приятни. Персонала е много любезен. Приятно изненадани бяхме от храната, която се предлага в ресторанта. Ваучерите ни включваха само закуска, понеже ни се случи преди на друго място да сме разочаривани от храната, а и обичаме да имаме избор. Първата вечер решихме да пробваме храната в ресторанта и не сгрешихме, всичко беше вкусно, на добра цена и в голямо количество.
Страхотно обслужване, вкусна храна, уют
lucas 3
Храната е еднообразна и недостатъчна. Стаите и баните са ОК.
Mariq 3
В хотела има стаи без тераси , това не е описано никъде за жалост на гостите и при позвъняване на рецепцията за резарвацията отново не се споменава дори.... Щом има такива стаи това трябва да бъде описано и съответно престоя в тях да струва по-малко. Хубаво е , и когато около хотела има три строителни площадки , които вдигат шум от сутрин до вечер , гостите да бъдат предупредени за това.
Хотелът и обслужването са много добри. Храна е предостатъчно и вкусна. Спа центърът е на ниво. Хотелът и стаите са чисти. Бихме повторили.
Прекрасно място с любезен персонал. Изключително чисто и приятно, страшно вкусна храна. С удоволствие ще го посетя отново.
Покажи още ревюта