Отзиви от клиенти за Семеен хотел Пламена:
Всички оферти
мястото много ни хареса, стаите са чисти, а персоналът много любезен. Къщата се намира в страхотна месност махала Баба Стана в село Орешак, която има изключително люббопитна история. Мястот е магично.
Останахме доволни от пребиваването си в хотела.Тишина, спокойствие и чист въздух. Храната - с добри вкусови качества, приготвена на момента и в достатъчно количество. Препоръчвам да се посети.
Бяхме за около седмица там ,доволни сме ,като минуси отчитам слабата интернет връзка поради локацията на хотела и тесния път до там ,но е много тихо и спокойно и храната е много вкусна ,осигуриха и кошара за малкия и завивка, оценка 5+🙂
Обадих се в хотела със запитване дали между 7 и 12 септември има свободна стая за 3 нощувки. Беше ми отговорено (много нелюбезно), че всичко е заето. В същото време на редовни цени в Booking.com има налични свободни стаи за този период. След като отношението към клиентите с ваучери е такова по телефона, загубих желание да посещавам мястото.
Irena 5
Чисти стаи, вкусна храна, любезни собственици, чудесна гледка и локация. Бихме посетили отново.
Тихо, спокойно място с много вкусна храна! Благодарим!
Maria 5
Страхотно място! С удоволствие бих посетила отново!
Локацията на хотела е на изключително тихо и спокойно място. Много добре поддържан хотел с чудесен персонал. А собственика на хотела обръщаше внимание на всеки един гост. Храната беше много вкусна, големи порции и не скъпа. Нищо не ни липсваше. Бихме го препоръчали и посетили отново.
Тихо и спокойно място с приветливи стаи и прекрасна гледка! Персоналът и собствениците са вежливи и услужливв, а храната е вкусна и домашно приготвена на момента. Много сме доволни! Препоръчваме! Ще посетим отново!
М Д 1
Отвратилно отношение от собственика! Ако искате да се чувствате като нежелани гости - това е правилното място! Не знам как такива хора успяват да правят бизнес с такъв тип държание. Пътувала съм на много места , но такова Чудо, не бях виждала. Ако хотела има позитиви , вероятно не съм ги забелязала след като 2 Дни се държаха с нас като с кучета....
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)