Ниска хигиена, занемарени стаи. Липса на персонал
Не се доверявайте на формата за резервация и потвърждение по мейла, защото в хотела бяха крайно изненадани, че пристигаме. В крайна сметка намериха потвърдената резервация и ни настаниха, но не при очакваните условия за доплащане.

Иначе условията в хотела отговарят на описаните. Децата се забавляваха в хидромасажния басейн, а имаше и парна баня, и сауна. Предполагам, че лятно време работят и външните басейни и е още по-добре. В ресторанта готвят много добре, но закуската не е разнообразна.
Много сме доволни от хотела при посещението. Чисто, топло, уютно. Вкусна храна и добро обслужване. Препоръчваме.
Не съм доволна от хотела, храната беше хубава, чаршафи мръсни, апартамента беше студен, Като цяло услугата не отговаря на цената!
Много сме доволни от обслужването и отношението на персонала. Храната също е много добра. СПА центъра е изключително добър. Ще го препоръчвам на приятели. И пак ще отидем само по бързо да отмине този Ковид-19.
Хотела и басейните са много хубави, храната е чудесна, единствената ми забележка е към лице от персонала, с което имаше спор още при пристигането ни. Хубавото е, че всичко се нареди, както беше уговорено. Дамата трябва да промени отношението си към клиентите.
Maria 4
Много хубаво и приятно, вкусна храна, но само единият басейн е с топла вода.
Бих посетила отново.
Simeon 4
За тази цена на нощувка с вечеря задоволително ниво като цяло :)
Обстановката е приятна, храната - вкусна, леглата неудобни, а банята - мръсна.
Подарихме като коледен подарък на млада двойка уикенд в този хотел.
Стаите са били студени, а помещенията доста амортизирани и непочистени.
Безумие е да очакваш посетители и да не включиш отоплението!
Но.... персоналът е бил много любезен и отзивчив!
Покажи още ревюта