Хубава храна,но въпреки че имахме резервация,за нас нямаше маса запазена.След повишаване на тона от наша страна и многократно повтаряне,как са ни казали че ще ни осигурят маса и след като заявихме че искаме да говорим с управителя ни беше намерена маса.Накрая чакахме 40 мин да ни донесат сметката.
Останахме много доволни от обслужването.Обстановката беше приятна,а залата беше добре затоплена.Храната беше пресна,вкусна и навреме сервирана.
Храната беше много вкусна,но обслужването ставаше бавно!
Много вкусна храна! Ужасно обслужване!
Като изключим недоразумението с грешно разбраното име на резервацията всичко беше прекрасно. Ресторанта беше пълен с клиенти. Голяма част от клиентите бяха турци, което говори , че кухнята наистина е автентична. Въпреки голямото натоварване бяхме обслужени бързо и любезно. Храната беше много вкусна.
Взимала съм от там ваучер за "плато" - изобщо не струваше,а гарнитурата,за която говорят беше направо смешна - 3/4 домат и една малка чушчица на скара. Платото не стигна за 2 човека изобщо
Vanina 1
час и половина чакахме да ни опекат месото на скарата, имало много ваучери...еми да си се организират като са пуснали много ...пък колко му трябва на едно месо, за да стане готово на и без това работещата им на пълна пара скара!!! Ами тя и салатата ни доиде след 50 мин. !!! Писна ми !!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)