Работилница VIV ви предлага ръчно направени натурални SPA продукти, сертифицирани по европейските стандарти. Високо качество, уникален дизайн, усет към детайла, персонална опаковка - това отличава марката на пазара.

Принципи на работа:
• Да се използва силата на истинската природа, за да се чистят, успокояват, лекуват и защитават кожата и сетивата ни;
• Да се използват пресни, устойчиви съставки, които са здравословни, безопасни, естествени и ефективни при грижата за кожата на лицето, тялото и ръцете и косата;
• Да се създаде бизнес, който да се ръководи от основни ценности за здрава кожа, здравословен начин на живот и здрава планета.

Повече за продуктите:

• Чистотата на вложените съставки - Най-добрата причина да се използва сапун- ръчна изработка са съставките. Сапунът, ръчна изработка е направен от растителни масла и естествени съставки, които са богати на антиоксиданти, витамини и хранителни вещества, от съществено значение за здрава кожа. Всеки иска здрава кожа и преминаване към ежедневна употреба на сапун- ръчна изработка е най-доброят начин да започнете.

• Истински сапун - Това, което получавате от магазин за хранителни стоки с наименование "сапун" е всичко друго, но не и това. Получавате, обикновено, химически коктейли, които са идеалното измиващо средство. Те могат да премахват с лекота мазнините от вашите чинии и дрехи, но приложени върху кожата, премахват ценните защитни масла от повърхностния й слой. В ръчно приготвеният сапун са оставени от 3 - 5%, свободни (неосапунени) масла, които съхраняват и подсилват защитните свойства на кожата.

• Натурален глицерин - Глицеринът не се добавя допълнително към рецептата на ръчноправения сапун - той е създаден по време на процеса на осапуняване на маслата. Глицеринът е ценен, защото успокоява и омекотява кожата. Поддържа водния й баланс чрез привличане на влагата от въздуха. Той е толкова полезен за кожата , че големите компании го извличат от "търговския" сапун и го продават на по-високи цени в скъпи продукти за грижа за тялото, хигиената и фармацевтични продукти. В ръчно правения сапун е запазен естествения глицерин.

• Обогатен с етерични масла - Освен за обогатяване на кожата и поддържане на естествените й функции, наличието на етерични масла има и друго предимство - аромотерапията. Въздействието на ароматните етеричните масла върху психиката е всеизвестно. Те могат да ни заредят с енергия, да успокоят нервното ни напрежение, да повишат концентрацията ни.
• За всеки тип кожа - Ръчно правените сапуни са подходящи за всеки тип кожа, включително за много чувствителна и възпалена. Хората с алергии към болшинството от измиващи продукти могат спокойно да се насочат към сапуните на натурална основа.

• Могат да се ползват за лице и тяло - Техният изцяло натурален състав ги прави подходящ за всяка част от тялото, включително и по-деликатната кожа на лицето. Пести време и място в банята.
Ръчно правеният натурален сапун помага на кожата да се грижи сама за себе си, или казано по друг начин, съдържа съставки, които стимулират естествените биологични процеси, протичащи в нея.

"Надяваме се нашите сапуни да ви доставят същата радост, която доставят на нас!"

Работилница VIV участва в Grabo.bg от 28 Април 2017

Прочети още
Най-нови оферти от Работилница VIV:
Комплект от 2 броя кастилски сапуни и сапунерка от парен бук
Комплект от 2 броя кастилски сапуни и сапунерка от парен бук
Топ цена: 19.99лв ·Грабнати ваучери12 · Грабомани закупили офертата9 · Преглеждания на офертата1449
Средна оценка за офертата от общо 3 ревюта.
5.0
-50% Ръчно изработен кастилски сапун Канела или Невен и Иланг-Иланг, плюс сапунерка по избор
Ръчно изработен кастилски сапун Канела или Невен и Иланг-Иланг, плюс сапунерка по избор
Цена: 8лв
16лв
·Грабнати ваучери3 · Грабомани закупили офертата2 · Преглеждания на офертата4863
Дата на стартиране на офертата28.06.2017г · Офертата се е промотирала 10 дни10
-50% Ръчно изработен кастилски сапун Канела или Невен и Иланг-Иланг, плюс сапунерка по избор
Ръчно изработен кастилски сапун Канела или Невен и Иланг-Иланг, плюс сапунерка по избор
Цена: 8лв
16лв
·Грабнати ваучери19 · Грабомани закупили офертата10 · Преглеждания на офертата5615
Дата на стартиране на офертата28.04.2017г · Офертата се е промотирала 15 дни15 · Средна оценка за офертата от общо 3 ревюта.
5.0
Отзиви от клиенти:
Други популярни оферти
CBA -30%
Цена:
839лв
11.99лв стойност
30% отстъпка
Лучиано -30%
Цена:
483лв
6.90лв стойност
30% отстъпка
Фото студио Чуденн Свят -50%
Цена:
600лв
12лв стойност
50% отстъпка
Прехвърляне на запис от касета върху DVD или Flash памет
Фото студио Чуденн Свят·гр. Варна
39:14:45 32 грабнати
Лучиано -52%
Цена:
699лв
14.70лв стойност
52% отстъпка
Raynoff Optics -51%
Цена:
4900лв
100лв стойност
51% отстъпка
Фото студио Чуденн Свят -53%
Цена:
699лв
15лв стойност
53% отстъпка