Не знам защо от хотела не отразяват,че използвахме ваучерите.Това ,което е голям минус в Арбанаси е поведението на персонала-дръпнато,студено,мрачно.В хотелиерството се цени усмивка,услужливост,ведрост.Местните хора са некомуникативни.Още се строи тук-нова хотелска сграда и пицария,но шумът се търпи.Цените в ресторанта са високи спрямо качеството на храната.Стаята беше добра,много топла.В спа центъра се справяхме сами.Общо взето-поносимо.
Хотелската база отговаря на 3-звезден хотел,леко застаряла.Персоналът е изключително любезен и отзивчив.Ресторантът е със сравнително високи цени,а басейнът е недостатъчен за капацитета гости,като няма никакъв контрол на ползване. Рано сутрин хора си оставят кърпите и така цял ден заемат шезлонги,без да използват услугата.Закуската беше не добре организирана-липса на последващо зареждане с храна,което предизвикваше хаос сред хората. Но въпреки недостатъците гледката е неповторима!
В стаята е прекалено горещо. Храната е лоша. И заради банкетите в ресторанта е адски шумно и не може да се спи!
Хотел Севастократор е място, което на всяка цена трябва да бъде похвалено и препоръчано! Абсолютно всичко беше на ниво: топли и уютни стаи, много чисто, много любезен и отзивчив персонал, приятен ресторант, богато и вкусно меню, уникална гледка и атмосфера. Нямам търпение да го посетя отново!:)
Anna 5
Всичко е на високо ниво - база, пресонал,обслужване. Препоръчвам горещо!
Много хубав хотел, персонала е невероятно отзивчив и мил. Храната е много вкусна и с удоволствие пак ще отидем. Препоръчвам на всеки!
Много съм доволен от офертата. Въпреки, че цената е малко висока си заслужава напълно. Много добро отношение от страна на екипа на хотела. Мястото е много красиво и хотела е много добре обзаведен.
За 3497 дни публикувахме 181 035 оферти, които се разграбиха
7 634 446 пъти, спестявайки 151 156 916 лв на 635 919 грабомани!