Много любезен екип и бърза реакция при изпълнение на закупения ваучер.
Flora 5
Децата много се забавляваха!
Irena 4
Играта не е подходяща за деца, които не знаят още да четат и пишат :)
Много добро обслужване, бързо получих файловете, оказаха ми пълно съдействие за подготовката на играта. Играта е много забавна и за децата и за възрастните даже. Лесно се подготвя, инструкциите са много подробни.
Препоръчвам! Ще закупя и други игри!
Поздравления за екипа на "Паяжината"!
Много интересна игра, хареса ни!
Много се радвам за тази игра. Не трябва да измисля нещо дъполнително, всичко е подготвено от професионалисти. Само принтирах файлове. Благодаря ви. Ще празнуваме детски рожден ден в събота. Надявам се, че децата ще бъдат доволни.😀
Прекрасно обслужване от "Паяжината". Всичките им игри са забавни и карат децата да искат още и още ... Поне така се случва с моята дъщеря!
Играта е страхотна, обслужването също. Много бързо получих файловете с поробни обяснения, Понеже закупих 3 игри, дори ме посъветваха в каква поледователност да бъдат изиграни.
Файловете, които изпращат са доста подробни.
Използвах играта в Българско училище зад граница. Децата се забавляваха мно
Племениците (2ма,първи клас) много се забавляваха. Единствените "проблеми" при играта бяха борбата кой да отвори даден свитък и да пише буквите за решаване на загадка. Още щом свършиха играта, поискаха и друга - скоро ще я получат, а подозирам, че ще има и трета :) Паяжината, страхотни сте!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)