Въпреки че много хора смятат, че ескейп игрите не са нищо повече от игри за забавление, Паяжината доказва, че тези видове дейности носят много ползи за развитието на качествата на децата. Ето три от тях:
• Развитие за логическо мислене - чрез пъзели, загадки и гатанки се развива способността да се правят правилни избори, да се "отсяват" ненужните неща и да се решават проблеми чрез намиране на бързи решения;
• Подобряване на креативността - по време на играта главните герои навлизат във въображаем свят със своите персонажи. Решавайки пъзелите, те използват въображението и креативността си, за да намерят верния отговор;
• Развитие на мотивация, позитивен стрес - положителният стрес ни стимулира да се изправим пред проблеми, позволява ни да поемем инициатива, когато е необходимо и да бъдем пълни с енергия, когато постигаме целта си.

Паяжината участва в Grabo.bg от 10 Април 2021

Прочети още
Най-нови оферти от Паяжината:
-45.5% Ескейп игра за вкъщи "Чудноватият дом"
Ескейп игра за вкъщи "Чудноватият дом"
Цена: 12лв
22лв
·Грабнати ваучери29 · Грабомани закупили офертата28 · Преглеждания на офертата2230
Средна оценка за офертата от общо 5 ревюта.
5.0
-45.5% Escape Room у дома с игра за деца "По следите на откраднатото заклинание"
Escape Room у дома с игра за деца "По следите на откраднатото заклинание"
Цена: 12лв
22лв
·Грабнати ваучери44 · Грабомани закупили офертата43 · Преглеждания на офертата3649
Средна оценка за офертата от общо 7 ревюта.
5.0
-45.5% Ескейп игра за вкъщи "Прерията на загадките"
Ескейп игра за вкъщи "Прерията на загадките"
Цена: 12лв
22лв
·Грабнати ваучери31 · Грабомани закупили офертата31 · Преглеждания на офертата2386
Средна оценка за офертата от общо 5 ревюта.
5.0
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Прекрасно обслужване от "Паяжината". Всичките им игри са забавни и карат децата да искат още и още ... Поне така се случва с моята дъщеря!
Играта е страхотна, обслужването също. Много бързо получих файловете с поробни обяснения, Понеже закупих 3 игри, дори ме посъветваха в каква поледователност да бъдат изиграни.
Файловете, които изпращат са доста подробни.
Използвах играта в Българско училище зад граница. Децата се забавляваха мно
Племениците (2ма,първи клас) много се забавляваха. Единствените "проблеми" при играта бяха борбата кой да отвори даден свитък и да пише буквите за решаване на загадка. Още щом свършиха играта, поискаха и друга - скоро ще я получат, а подозирам, че ще има и трета :) Паяжината, страхотни сте!
Много бързи, гъвкави и приятелски настроени! Със сигурност ще бъдете част и от други наши празници, за да станат интересни и забавни! Децата бяха във възторг, щастливи, заинтригувани!
Успех!
Екипът се е постарал, QR кодовете работеха нормално, доволна съм! Децата са на 10, 9 и 6 - за големите беше доста лесно, за малката - не. Бих препоръчала, когато темата на играта е по-приказна, загадките да са по-лесни и не свързани с четене, букви, а за по-големите търсете други теми, не "бебешки".
Всички оценки (31)
Oще подобни места
Emergency Escape бул. Хр. Ботев 87
4.7
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)