Отзиви от клиенти за Обзор Бийч Ресорт****:
Всички оферти
Останахме доволни от всичко. Не ми допада това, че ресторанта едоста далеч от мястото, където бяхме настанени.
milena 5
Всичко беше перфектно, а почивката невероятна!
Vanina 4
спокойно, хубаво и любезен персонал! само напитките са зле , особено безалкохолните са разреден "степ", няма дървета и особено залесяване, но плажът е страхотен
Хотела е на първа линия, обслужването е на прилично ниво, чисто е, храната е разнообразна, но може да е малко по-вкусна. За почивка с деца е изключително добро място.
Много сме доволни от престоя си тук! Храната беше разнообразна, вкусна и изобилна, персоналът в ресторанта спазваше много добра хигиена, отсервираше се бързо и масите се чистеха веднага след освобождаване, а приборите бяха индивидуално опаковани. Плажът беше почти празен, имаше достатъчно шезлонзи, при поискване изнасяха и още, но трябва да си носите чадър. Водата в басейните е топла. Има детски площадки между отделните сгради на хотела, както и супермаркет в комплекса. Бихме посетили отново.
Всичко в хотела беше чудесно, храната е вкусна и в изобилие, служителите са любезни и учтиви. Имахме проблем с някои от предлаганите услуги към офертата, но той беше разрешен бързо и адекватно. Препоръчвам да се обновят снимките на хотела и да се описват точно и ясно всички предлагани услуги към офертите.
За 6 дневен престой , 1 почистване на стаята и то след като се обадих на рецепция . Иначе ок
Никаква хигиена, особено при създалата се обстановка!!!! За 5 дена, един път не ни почистиха стаята и не смениха кърпите въпреки, че всяка сутрин молихме на рецепцията!!!
Чудесно място за почивка - красив плаж, удобства, хубава храна! Бих посетила отново 🙂
Разположението е хубаво,не сме доволни от храната-няма избор,оскъдно,въобще без коментар,масите отвън не бяха изчистени...Не сме доволни !
Покажи още ревюта