Отзиви от клиенти за Нирамар Травел:
Всички оферти
Прекрасна екскурзия! Нирамар изпълниха всичко, както бе записано в офертата. Екскурзоводката бе много мила и търпелива - опитваше се да угоди на всички и въпреки постоянните закъснения и някой не разбрал, изнервена не я видяхме! Поздравления
Шофьорите - изключителни професионалисти! Тези момчета се справяха с всяка ситуация из тесните улици на Корфу - Благодарим им!
Забележка, или защо дадох 4 звезди, а не 5 - В автобуса климатикът работеше - през три реда седалки - един.. в гореща Гърция!
Много добро и експедитивно обслужване
Еднодневната екскурзия до Букурещ беше супер и най-вече благодарение на екскурзовода, единственото което не ми хареса беше, че в 5:00 трябваше да тръгнем от Варна, но шофьора реши да чакаме 40мин. 3 дами, които закъсняваха. Според мен това не е редно, а некадърното му каране през целия път не е за коментиране!
Останахме изключително доволни от екскурзията си до Румъния - Синая, Брашов, замъците на Бран, Пелеш и крепостта Ръшнов и т.н.! Екскурзоводката ни Марияна Морарова е страхотна и сладкодумна, която те грабва с внимание и обсипва с необходимата информация - за което сме много благодарни.
Интересен маршрут, добър екскурзовод.
Не ми хареса шофирането на шофьора на автобуса. Като човек който много обичам да пътувам и рядко ми става лошо. Този шофьор сякаш искаше да види какво сме обявили.
Но явно фирмата ви се интересува само от това да си прибере парите.
Направете техническа експертиза на автобуса В1991, може и там да се крие проблема.
Дори и екскурзовода не хареса начина на шофиране на шофьора Мишо и доста голяма част от хората в автобуса бяха недоволни.
А ви предупредих..
Отвратително грубо отношение от персонала!!! Пълен провал що се отнася до обслужване!!!!! Помолихме ИЗРИЧНО за по-широки места в автобуса, защото с дъщеря ми сме доста високи. Вместо това обаче бяхме настанени на най-тесните възможни места, натъкнахме се на абсолютно неразбиране и липса на елементарно възпитание и уважение от страна на персонала!!! Много жалко и разочароващо наистина. На екскурзоводката Румяна й липсват всякакви лидерски умения, а за шофьора не искам даже да коментирам що за отн
Чудесна екскурзия до Румъния направихме със семейството, осигурена от Нирамар Травел!
Много сме доволни! Екскурзоводката ни Руми беше страхотна, забавна и много сладкодумна, удоволствие е да я слушаш. Уникална професионалистка!
Покажи още ревюта
За 2942 дни публикувахме 134280 оферти, които се разграбиха
6 317 455 пъти, спестявайки 132 492 85551 лв на 551 882 грабомани!