Отзиви от клиенти за Нирамар Травел:
Всички оферти
Голямо бързане! Нервен шофьор! Екскурзоводката не ни заведе където трябва. Не намерихме арката в Тюленово, на Яйлата не ни показа какво трябва да гледаме, не намерихме винарната, пещерите, в Балчик претупано набързо, 15 лева вход платихме, а бързахме и не успяхме всичко да разгледаме. На Камен Бряг не знаеше къде е огънчето.
Прекрасни места за разходка по северното Черноморие. Коректна фирма, удобен автобус и много добро екскурзоводско обслужване.
Перфектна организация,цена и стойност. Нашият гид Снежана ни направи много приятно впечатление с чувство за хумор и отношение към групата. Много доволна и ще се възползвам от услугите на фирмата отново!
Останахме доволни от екскурзията. Обслужването също беше отлично.
Много сме доволни от организацията на екскурзията. Екскурзоводката Румяна беше
любезна, даде много и интересна информация за обектите. Специални благодарности на шофьора Данчо.
Отлично обслужване, прекрасно преживяване! Благодарим ви!
Mariya 4
Относно екскурзията до Троянски манастир,Крушунските водопади и пещерите,имаше добра организация екскурзовода умееше да развесели групата и беше много добре информиран за всичко.
Невероятно изживяване! Включих се в последния момент, макар че отдавна бях харесала този маршрут. Много добра организация, хотелът беше на ниво, наситена програма и невероятен водач-Венелин. За в бъдеще смятам да ползвам отново услугите им.
Покажи още ревюта