Отзиви от клиенти за Нирамар Травел:
Всички оферти
МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ - ЕКСКУРЗОВОДКАТА г.жа ЛИЛИ ГАНЧЕВА БЕШЕ СТРАХОТНА! ЕДНО НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ БЕШЕ ЗА НАС ТАЗИ ЕКСКУРЗИЯ! БЛАГОДАРИМ СЪРДЕЧНО!
Останах изключително доволна от еднодневната екскурзия до Букурещ с "Нирамар Травел" - чудесна организация, ерудирана и създаваща много приятна атмосфера екскурзоводка Румяна, както и шофьор - професионалист!!! Оставам Ви верен фен и планирам следващото си приключение с Вас!
Бяхме на еднодневна екскурзия до Румъния, всичко беше чудесно! Препоръчвам!
Като цяло екскурзията беше много интересна, но времето за посещение на включените обекти беше малко недостатъчно. Стаите в хотел "Караиман" в Синая бяха прилични, изгледът от терасата-чудесен, само обслужването сутрин на закуската малко се бавеше, защото по едно и също време се събираха всички гости на хотела. Екскурзоводът Люси, който беше с нас е перфектен, много дружелюбен, усмихнат, начетен и може да се справи се с всяка ситуация.
Отлична комуникация,много добра организация и една чудесна,запомняща се екскурзия за което много благодарим!!!
Екскурзията ще бъде на 25 май.Прекрасна екскурзия с отличен екскурзовод Юсеин!Не съм срещала толкова знаещ и позитивен човек,с широка усмивка и всеотдайност!Благодаря за изживяното удоволствие !
Здравейте, прекарахме си страхотно!
ИСКАМ С ГОЛЕМИ БУКВИ ДА СПОМЕНА ЕКСКУРЗОВОДА НА ЕКСКУРЗИЯТА
...ЮСЕИН ЮСЕИНОВ-ЛЮСИ...!!!
Уникално позитивен, с много светъл характер човек, знаещ много, можещ много, със страхотен и дълбок професионализъм, готино излъчване и още много други качества. Накара ни да запомним историческите факти, да пеем, да се усмихваме, да искаме още много такива екскурзии. Специално му Благодарим и тук, както и на шофъора Бат Веско, Аз Боян Боянов и Рени Костадинова.
Екскурзията беше много хубава, просто защото местата са вдъхновяващи! Автобусът не беше от най-комфортните. Хотелът беше добре.
Екскурзията беше много приятна и ободряваща,екскурзоводката ни беше супер
Покажи още ревюта
За 2849 дни публикувахме 126749 оферти, които се разграбиха
6 049 553 пъти, спестявайки 128 784 87490 лв на 534 310 грабомани!