Чудесно, приветливи и отзивчиви!
Много красиво и удобно място. Отлични условия за почивка и физиотерапия. Вежливо обслужване в центъра от служителите и професионално и модерно отношение на млади, интелигентни специалисти във физиотерапията.
Твърде неадекватна връзка между тур.агенция Ню сън Травъл със Балнео хотела в Несебър! Иначе в балнео хотела в Несебър всичко е много добро.
Прекарахме си добре. Персонала е усмихнат и вежлив! Басейна е хубав и е близо до плажа.
Свети Влас, ул. Цар Симеон № 23 преди 8 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
Tonka 5
супер почивка
Хотелът се нуждае от доста сериозно освежаване. Самата база е стара, почти няма нищо общо със снимките. Да, имаше храна, но беше еднообразна (закуската всеки ден е една и съща), обедите и вечерите в някои от дните ги биваше, но в повечето случаи ядохме навън, което обезсмисля "ол инклузива". Персоналът е млад и се старае, но не е достатъчно. Дори често отсервираха полупълни чинии още преди да си станал от масата. Най-големият плюс: на 50 метра е от плажа и от пристанището. За тия пари - толкова.
Свети Влас, ул. Цар Симеон № 23 преди 8 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
Не съм доволна
Отвратително място никога не бих повторил!!! Най- отвратителният хотел в, който съм отсядал, нелюбезен персонал, стара база, хигиената е под всякаква критика, душа е счупен, банята е мухлясала, висят кабели в нея обвити в найлонови торбички, канала е запушен, счупен гардероб, мръсни възглавници, телевизор 14 инча Беко с кинескоп, които предава само черно- бяло. От тавана тече вода на пода до леглото, храната е като в столова.Мазилката пада в стаите. А "Управителят" е типична мутра, който крещи!
Свети Влас, ул. Цар Симеон № 23 преди 9 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
Много сме доволни
Мръсна и мухлясала баня.Подобие на ол инклузив.Не беше преградена храната.Хотел за 1 звезда .
Свети Влас, ул. Цар Симеон № 23 преди 10 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
Покажи още ревюта