Приятно и незабравимо преживяване ! Силно го препоръчвам !
Много мили и любезни хора. Изключителен професионализъм и прекрасно преживяване!
Не бих препоръчал на никого! Инструкторът беше груб и нетърпелив! По време на гмуркането един от хората в групата не се почувства добре и не можеше да диша правилно. Инструкторът го извади на повърхността и му каза да отиде сам на плажа. Oборудването беше в лошо състояние! 0/10
Страхотно преживяване, професионално отношение, хубави снимки и щастлива рожденичка. Бихме го повторили пак. Благодарим за невероятния ден. Препоръчвам!
Уникално преживяване, уникален инструктор, препоръчвам с две ръце. Спокойно можете да се доверите и да се насладите на изживяването! Благодарим за най-вкусната торта изненада! Благодарим ви, прекрасни сте!
Anna 5
Страхотно изживяване!
Истински професионалисти, личи си, че обичат работата си и я вършат с желание.
Като продължителност дори надхвърли очакванията ни.
Много вълнуващо преживяване! Препоръчвам, бяхме с дъщеря ми, която е на 8! Подробен инструктаж, супер отношение, няма от какво да сме недоволни. Бихме го посетили отново следващото лято. Уговорката беше лесна
Ivelin 5
Препоръчвам. Инструктурът беше много внимателен и приятен.
Страхотно преживяване!!! Една сбъдната мечта! Инструктаж и морето е ваше! Само тортата ми липсваше... Инъче , инстуктора беше много услужлив и дойде да не вземе от мястото , където слязохме от автобуса, а после ни заведе до автогарата на Слънчев бряг .
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)