Отзиви от клиенти за Кинезитерапевт Коларов:
Vladi 5
Отлично отношение и ефикасност на масажа !
oneman 2
Малко и тясно студио; забележки към хигиена и климатизация!!! Масажът бе съкратен с десет минути спрямо офертата и бе на задоволително ниво.
Доволна съм от г-н Коларов ,приветлив и усмихнат и ми облекчи състоянието чрез своите методи на лечение. Да е жив и здрав.
Alina 5
Супер е бил масажът! Много добър е майсторър! С удовольствие ще идвам отново.
Oще от разговора по телефона за резервация нещата бяха странни.Думи от рода ,,Вие българите нямате култура за масаж,, и ,,Нямаш ли мъж който да ти прави масаж,, подставят под въпрос какъвто и да е професионализъм.Не използвах ваучера си.
Еми 5
Прекрасен човек и професионалист! От декември месец водя момченцето си, което е на 5 годинки, с дегенеративно заболяване при него и още в началото имаше видими големи подобрения. Всичко ни е абсолютно БЕЗПЛАТНО, не ни е взел нито един лев, за което сме му изключително благодарни!
След няколко посещения мога да потвърдя видим ефект от процедурите и подобрена подвижност- горещо препоръчвам
Купих подарък на съпруга ми "Лечебен масаж", понеже има шипове на врата. Когато се върна от масажа се оказа, че такъв не е имало! Стоял е 60 мин. на стол, натискани му са различни точки на гърба и е правил упражнения, но до масаж така и не е се е стигнало. Пълно безобразие!
За втори път посещавам кинезетерапевт Коларов , доволна съм от вниманието и професионалноста му .
Покажи още ревюта