Отзиви от клиенти за Mining Expert BG:
Всички оферти
Бързо обслужване, но изключително лошо качество на снимките.
Donna 1
Купих си ваучер за копиране на снимки и съм крайно разочарована. Снимките са ужасни, всички имат някакъв странен ефект, дори тези които са снимани професионално принтирани от тях изглеждат много лошо. Не си давайте парите за тези ваучери, ако сами си ги принтиране на хартия ще изглеждат по-добре.
Изключително любезни, перфектно качество на услугата!
Не бих препоръчала услугите на тези момчета. Преди да си занеса лаптопа за профилактика четох ревютата за тази фирма и съжалявам ,че не се доверих на негативните оценки. Изключително непрофесионално отношение и не се дава коректна и ясна информация . Загубиха завинаги клиент.
Lidiq 1
Качеството на снимките е под всякаква критика! Всичките са с червен отенък. На обикновен принтер да ги бях принтирала,по-добри цветове щяха да излязат. Съжалявам,че се доверих на тази глупост за 120 снимки👎
Много лошо качество. Не ползвайте услугата дори и 5 лева да е!
Фирмата никога не трябва да се предлага с тази услуга,тук!Качеството и изпълнението на поръчката са изключително ниски.Хартията е някаква измислена, а принтерите за печата са долнопробни и ползват най- обикновен тонер.Снимките нямат контраст, липсват нюанси на сивото и черното, цветовете са бледи!
Elena 1
Лошо обслужване,лошо качество на предложената услуга! Не препоръчвам!Редовно ползвам тази услуга, но от фото студио! Оказа се,че не може да има сравнение!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)