Искра Фен от 1 година
Zornitsa Фен от 1 година
Светлана Фен от 7 месеца
Елена 5Фен от 1 месец
Теди Фен от 8 месеца
Михаела Фен от 6 месеца
Gergana Фен от 8 месеца
Полина Фен от 1 година