anna 2
След прането на матрака, се появиха някакви тъмни петна. По-скоро се нацапа, вместо да се почисти. А изцапаното на стола, си остана и след прането. Общо взето става за освежаване, но нищо повече. Момичето беше много мило. Но услугата е далеч от търсеното качество.
Простете, но това НЕ е професионално почистване и въобще не е кристална чистота ! Почистване на баня за 25 минути, с гъбичка и малко вода ... почистване "отгоре". Единствено имаше приятен аромат и малкото препарат, който беше използван. Благодаря, но друг път - НЕ !
Датата за почистване беше променена 2 пъти. Някои от прозорците бяха пропуснати да се измият, други не бяха почистени добре. Плотовете под прозорците не бяха пиппнати. Препаратите бяха вода от чешмата в едно легенче, която се смени 2-3 пъти за всички прозорци. Не мога да кажа, че съм доволен.
Много мили и коректни ,почистването е перфектно.
Закупихме ваучер на 11.09. Получихме ден и час за посещение за 29.09. В този период 3-те ни малки деца се заразиха с шарка и до края на септември дома ни беше по карантина. Обадих се да отменя уговорката. На следващата дата се наложи да прибера от ясла две деца с повръщане и разстройство.
Много бързо и качествено обслужване, останахме много доволни!
Все едно не беше почистено.
Имаше паяжини по терасата, плота също беше пинат все едно само с влажна кърпа.
Разочарована съм като цяло.
Не съм доволна, изчистване отгоре, отгоре, половината секция избърсана, другата половина не, нямаше обезпрашаване на мебели, нямаше почистване на терасата, след изчистването мивката на кухнята е под всякаква критика. Единствено банята е горе-долу добре, но има какво да се желае.
Alie 2
Почистването ставаше, но нещо професионалните препарати липсваха / единствения препарат беше вода от чешмата/!
Покажи още ревюта