Отзиви от клиенти за Cornelia Boutique Hotel & SPA, Банско:
Всички оферти
Хотела е страхотен, ходим от години там и сме много доволни от обслужването, храната и условията за почивка които предлага.🤗
Lita 4
Страхотни! Прекрасно обслужване и никакъв проблем с куче 30кг!💗🐾
milena 3
Вечерята не беше добра, чаршафите бяха малки за спалнята,тоалетната чиния не беше запечатана.
Не бихме посетили отново
Хубав хотел, но с нелюбезен персонал. Държат се грубо, качеството на храната е под средното. Водата в спа центъра бе отвратително мръсна. Вечеря се на смени в ресторанта за по 2 часа. В 10 гасят лампите докато вечеряш.
Изключително негостоприемен хотел и груб персонал. Имаше доста нередности. Храната беше безвкусна. Рецепцията е едно малко бюро в ъгъла на ресторанта, а рецепционистката никога не е там, защото работи и като сервитьорка. За да стигнем до СПА-то трябваше да минем през ресторанта по хавлии. Обслужването е под всякаква критика. В 22:00 загасиха лампите докато хората все още вечеряха и ресторанта беше пълен, без да предупредят никого, че затварят. Няма да се върнем тук повече.
boris 2
Хотелът е приятен.Персонала е отзивчив,но храната е нискокачествена.Единствено комплименти за сладкаря..Спа-то е като дядовата ръкавичка,ако хотелът е пълен ще трябва да се нареждате на три реда.В стаите е студено.Отоплението е един електрически радиатор.
Хотелът е хубав, храната е вкусна. За съжаление басейнът и джакузито не бяха много топли и в спа центъра беше хладно. Обслужването е на ниво и всичко беше чисто.
Покажи още ревюта