Цените са доста високи на ресторанта. За забавление на деца става. ..Спрямо цената на ваучера ,бива. Но е добре някои неща да се подобрят.
За млади хора търсещи приятно място с готин персонал и цени по джоба….Е това е мястото!!! Басейна е чист,стаите са добри,а храната много вкусна…бургера си заслужава да се пробва със сигурност❗️❗️❗️ Ще дойдем пак!!!
Мястото не е за почивка, цяла нощ музика и пияници край басейна. Помещенията за спане са бунгала в лошо състояние.
Спокойна и приятна атмосфера, учтив персонал.
Мястото е много спокойно, заобиколено от зеленина, персонала е много приветлив и любезен, но хигиената във басейна просто покъртителна- мъртви насекоми,мътна вода,явно не е сменяна,малки боклуци във водата...около басейна имаше почти на всеки ъгъл буквално гнезда от оси...което не е ок ,заради децат
Изключително мръсна вода, около басейна също беше мръсно, никакъв контрол от страна на служителите, буквално хората скачат един върху друг, детският басейн не може да се ползва от деца,навсякъде цари хаос! Не бихме отишли отново
Като цяло не ми хареса ! Има какво да се подобри по комплекса. Водата не беше от най-чистата. Позволяват на тинейджъри ,който даже не мисля ,че бяха по големи от 14,15 години да дишат райски газ с балони пред всички ,което не мисля ,че е уместно все пак не е дискотека, а е посред бял ден.
Много топло посрещане от страна на Натали. Прекрасно и чисто място, особенно басейна. Отзивчив и приятен персонал. Пак бихме посетили.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)