Много добра кухня!
Усмихнати домакини!
За хотелската част има какво да се желае още!
Всичко в този комплекс с под всякаква критика НИКОГА не бих повторила
В стаите имаше влага. Чистотата не беше на ниво. Стаите не се почистваха по време на престоя. Хавлиите бяха недостатъчно и не се смениха нито веднъж. Храната също не беше на ниво. Не бих посетила комплекса отново.
Кухня и басейн - отлични
Стаите - много влага и насекоми
Персонал - много добро отношение :)
Комплекса е за основен ремент. Бяхме настанени в двойна стая на 1 етаж. По пода редовно имаше вода която идваше от первазите на пода. На климатика му трябваха буквално 20 часа за да стопли стаята. Дет. кът е в окаяно състояние-опасен е за децата, трябва да се затвори.На корабчето имаше дупки в пода.
Останах крайно разочарована от вашият комплекс. Стаите бяха мръсни и студени. Отоплението е с климатик на който, за да отопли стаята са му нужни доста часове. Детският кът е в окаяно състояние, разпадащ се , дори опасен за деца. Снимките, които са качени в офертата са може би от построяването му. Ц
Тишина и спокойствие. Пълен релакс. Всичко беше чудесно, като единствената забележка е, че закуската и кафето са в 10 часа и за тези, които стават по-рано наистина е изпитание.
Живот и здраве - догодина пак ще го посетя! Супер е!!
Екстериора е много добър. Кухнята е добра. Може да се помисли за разнообразие на закуската: пърженото не е подходящо за всички стомаси. Хотелската част е слабото звено - хигиена и поддръжка.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)