Отзиви от клиенти за Къща за гости Даянна:
Всички оферти
Diana 5
Това е едно много хубаво място за почивка - чисто, топло , уютно . Собствениците на хотела са много внимателни и грижовни хора . Препоръчвам го за почивка .
Мая 5
Невероятно място!Останахме очаровани от това прекрасно градче!Пирин планина остава завинаги в моето сърце!Нямаме никакви забележки!Надявам се,че скоро пак ще посетим тази красота!Ако искате спокойствие и чист въздух няма да сгрешите!
Прекарахме си много добре.Хотелчето е много уютно и всичко е новичко, стаите са чисти. Храната беше много добре, много от нещата са домашни, обстановката в механата също предразполага за приятно изкарване. Песонала е прекрасен. Това място определено си заслужава. Едва ли за тези пари може да се иска
Уютен хотел, добро обслужване и готвят много вкусно!! Доволни сме и ще гостуваме отново
Поведението на персонала е ненормално,недопустимо имайки предвид ,че са и собственици.Опитах се да ги игнорирам ,но дори когато не казваха нищо се мръщеха или мърмореха и ни обсъждаха.Не знам как са събрали толкова положителни коментара тук.Иначе стаите са прилични и това е единственото положителн
Страхотна обстановка! Чиста и подредена къща за гости. Собствениците са приятни и вежливи хора, а храната беше много вкусно приготвена. Определено пак ще посетим къща "Даянна"!
Много ниско ниво на обслужване, стайте не се почистват, изтърбушени легла, персоналът никога не е в настроение,никаква вечеря и закуска не предлагат за парите които вземат. Никога повече няма да посетим този хотел. Просто за две години много ниско са паднали.
Много спокойно местенце, добро обслужване!
Покажи още ревюта