Къщата за гости е невероятна. Големи стаи с големи бани и изключително чиста. Не знам дали всяка стая има тераса, но тази в която бях настанен аз имаше и то с невероятна гледка към планината. Жената, която ни посрещна беше много мила. С удоволствие при свободно време, бих посетил къщата отново.
Чисто и спокойно място, на което можеш да релаксираш!
Къщата и условия са страхотни. С удоволствие ще се върнем отново!
С приятели посетихме къща за гости Перуника в края на август и останахме очаровани от удобството и чистотата. Собствениците са помислили за всичко. Очаквахме чистота в стаите и я получихме, като общите части бяха също толкова изрядни, което е особено важно в този период. Очаровани сме от професионализма на собствениците - реагираха бързо и коректно при наши запитвания в последната минута. Съдействаха ни за изпращане по куриер на забравена от нас дреха. Препоръчвам мястото горещо.
Diana 5
Мили собственици , много чисти и широки стаи , хубава поддържана градина ! Препоръчвам и аз ! Единственото като малък минус е ,че няма много големи съдове /пр.има само една купа за салата/ , и ако няколко семейства едновременно искат да си приготвят храна няма да могат.
Чисто, приятно и уютно. Собствениците са много гостоприемни. Има красива гледка от къщата.
Ще посетим отново. Благодаря
desi 5
Изключително сме доволни.Помислено е за всичко,много чисто и всичко е ново и много добре подържано.Препоръчвам с две ръце.Бих посетила отново
Atanas 5
Всичко беше на топ ниво . Бих повторил , препоръчвам я .
Покажи още ревюта