Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Еленски Ритон:
Хигиената не беше много добра, но обслужването и храната бяха много добри.
Група от 10 човека посетихме "Еленски ритон" за две нощувки със закуски, обед и вечери. Възхитени сме от обслужването, от уютната атмосфера, от храната, от цялостното ни пребиваване в комплекса, макар, че сезона не позволява ползването на басейна. Препоръчваме го на всички, които искат да отдъхнат в Еленския балкан и защото има къде да се направят разходки. Препоръчваме задължителна разходка до село Раювци - на километър и половина от село Средни колиби. Мястото е много добра дестинация!
Ina 4
Прекрасно място, красива природа, хубав хотел. За сумата която платихме чрез Грабо всичко беше на много добро ниво.
Изключително място за почивка, релакс и отдих. Обслужването е на ниво, стаите са чисти и подредени.
Доволни сме. 😊
Milena 4
Отлично място за спокойна семейна почивка
Не сме особенно доволни, снимките не отговарят на действителността, басейна беше изключително мръсен и позеленял,но кухнята и обслужването бяха на ниво!
Petya 5
Страхотна гледка ! Персонала е мноооого учтив и приветлив, също така и много забавен визирам Ванко ! Храната е много вкусна и приготвена с пресни продукти !
Обалужването беше на ниво, целият персонал беше много учтив. Закуската беше много оскъдна и недостатъчна. Не включва кафе/чай, което прави лошо впечатление. Стаята беше сравнително чиста, с леки забележки. Басейна не беше много чист. През целия ни престой разхождаха някакво пони и кученце през комплекса и имаше доста котки.
Покажи още ревюта