Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Балкан:
Всички оферти
Посрещането в хотела беше любезно. Хотелът е хубав, чист, както и зоната за релакс е много приятна. Персоналът заведението не беше много любезен. За вечерята чакахме около 1 час докато ни вземат поръчката, вероятно защото имаше много хора.
СУПЕРЛАТИВИ ЗА УПРАВАТА НА ХОТЕЛА И ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! ВСИЧКО БЕ ЧУДЕСНО-ОТ РЕЦЕПЦИЯТА ,АПАРТАМЕНТ,ХРАНА,ОБСЛУЖВАНЕ И БАСЕЙН! ТАКИВА ХОТЕЛИ МЕ КАРАТ ДА ПОЧИВАМ В БЪЛГАРИЯ! ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСЕКИ-ЦЕНА-КАЧЕСТВО Е МНОГО ДОБРО. БЛАГОДАРЯ ОТ ИМЕТО НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ,ИЗКАРАХМЕ СИ ВЕЛИКОЛЕПНО!
Всичко ни харесва .идвали сме може би над 30 пъти.само една забележка, втори път ни се случва басейните да са хладни и леко мръсни, иначе препоръчвам хотела с двете ръце
За втори път бяхме гости на този чудесен хотел! И пак останахме много доволни от обслужването, ресторанта и, разбира се, от прекрасният басейн с топла минерална вода :-) Препоръчваме го силно на всички!
Много приятно място. Храната е чудесна.
Басейните са с много топла вода, но джакузитата не се включваха или бяха повредени.
Всичко беше на ниво. Много съм доволна и стаята, и храната и персонала бяха супер. Пак ще посетя.
Определено най добрия хотел в комплекса, след като затвори голямата Веника. Вече около 7-8 пъти сме били гости на хотела и нещата стават все по добре и по добре, като изключим мудноста и слабоумието на една млада и нисичка сервитьорка и това, че няма ли го този дето стои на мокрия бар подръжка , барман и спасител може би(а, той доста често липсва) няма къде едно фрапе да ти направят, всичко си е на ниво, определено този управител с очилата си върши работата . Доволни сме и пак ще отидем.
Покажи още ревюта