Отзиви от клиенти за Хотел Зорница:
Страхотен хотел препоръчвам
Всичко е прекрасно! Разположение, топлина, чистота, храна, не на последно място внимание. Благодарим ви, мили домакини! Бъдете живи и здрави!
Хотелът е на много хубаво място, точно в центъра на града. Няма паркинг! Пристигнахме в петък вечер, отвън няма звънци. Наложи се да търся телефон, за да влезем. Бяха ни настанили в две стаи, топли и чисти. В едната баня мивката беше пукната. Ваучерите включваха закуска и вечеря. По телефона ми беше обяснено, че яденето е "по меню".
Всъщност нямаше меню и избор на храна. Ако не ти хареса може да си поръчаш от менюто, съответно да си го заплатиш. Храната не се хареса нито на нас, нито на децата
Бяхме в хотела на 16-18 февруари 2020г, доволни сме от обслужването,стаята беше малка с телевизор, хладилник и нови мебели, банята беше чиста,храната беше вкусна . Препоръчахме на приятели и бихме посетили пак :)
Уютен семеен хотел/къща за гости. Чисти и топли стаи. Добро местоположение. Хубава кухня. При първа възможност ще го посетим отново!
Ivan 1
Обадих се да резервирам закупените от Грабо ваучери на телефон:
0894727875 и предполагам собственика пиян до безобразие се държа изключително арогантно и обидно, като ме нарече ,,тъпанар'' и че резервациите не са концерт по желание. Ще търся правата си където трябва, но ми е чудно как такива хора оцеляват в бизнеса.
Добро съотношение цена - качество, чисто топло, уютно, приятелско отношение от домакина, добра локация.
tenka 5
Домакините подходиха любезно и с разбиране към нас техните гости.Чисто,топло и уютно.Има качество при тези народни цени.Благодарим.
Покажи още ревюта