Не съм доволна. Едната сервитьорка се държеше просташки, накараха ни да си сложим маски и ръкавици в ресторанта (в момента няма такова законово изискване), храната беше посредствена, за обяд ни поискаха предварително по 10лв, а като стигнахме ресторанта установихме, че обяда е 7,50лв, които също са прекалено много за това което предлагат. Бара на басейна не работи, за напитки трябваше да ходим до ресторанта по едни стълби нагоре, съответно и да се облечем, много неудобно. Паркинга е миниатюрен.
MASHA 5
Много се забавлявахме. много добро обслужване.Благодаря!
Приятно място за релакс с малки деца!!!
Адмирации за персонала - страхотни сладури! Спретнато хотелче, перфектно отношение към клиента, красива гледка от балкона и много вкусна храна!
Много сме доволни и определено ще го посетим отново!
Единствен минус....отдалечен от плажа....
Denica 5
Беше много добре от храна и хотела
От седем години посещаваме хотела поне веднъж на сезон. Районът е като парк. В стаята е може да се каже чисто. Климатиците от съседните стаи се чуват доста ясно през затворената дограма, а като е отворена - чудо. До сега кухнята беше хубава - тази година изглежда все едно някой се учи да готви и взима евтини продукти, че да не се ядосва от несполучливия опит. Добре е че има магазинчета близо до хотела. Рецепцията не е наясно с офертите в сайта и е битка да си направи човек резервация.
Покажи още ревюта