Отзиви от клиенти за Къщи за гости Тодорини къщи:
Всички оферти
ivan 5
Кухнята е прекрасна,много вкусни ястия,големи порции и нормални цени! Браво на готвачката. ...

...
Приятен и любезен персонал. Много топли стаи ( бяхме през януари, когато навън през нощта беше -9 градуса). Чисто е. Ресторантът предлага много вкусно приготвени гозби. Предлагат сауна и спа- не сме ги ползвали, не мога да изкажа мнение.
Единствено не бих препоръчала на хора с чувствителен слух като моя :) Стените са много тънки- чувах телефонните разговори в съседната стая. През нощта- на уникалната копривщенска тишина, едва заспах от някакво странно бучене- може би от парното или др.
Много удобно местоположение, до центъра, обилна и вкусна храна, чисти стаи, любезен персонал.
Добри условия, гостоприемни хора, хубава храна.
Хубаво и китно малко градче.Хотела е в центъра.Ако пътувате с влак има маршрутка,съобразена с неговия график.Разстоянието от гарата до града е около 10км.Хотела е с централно отопление,уютен и с вкусно приготвена храна.
Персонала е отзивчив и вежлив.Особени благодарности за собственичката,която намери и ни предаде важна и ценна вещ,оставена в механата!
Благодарим и ще Ви посетим отново!
Копривщица е много красив, спокоен и цветен град. Домакините са изключително любезни и усмихнати . Храната е много вкусна. Съотношението храна, обслужване и качество си заслужава цената.
Прекрасно място, любезни домакини, вкусна и обилна храна
Чудесни място и персонал. Страхотно преживяване.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)