Просто сме очаровани !!! Хубаво и спокойно,чисто хотелче съчетано с красива природа ,парк езеро и великолепна храна ! Домакините и персонала бяха невероятни ! Какво повече му трябва на човек за един спокоен релакс ! Ще дойдем пак задължително! Ще се радваме да посетим и новата механа която скоро ще е готова !
Хареса ни обслужването, добрата обстановка и вкусната храна,препоръчваме!
Беше чисто и имаше топла вода в изобилие. Това са хубавите неща. Хотела всъщност е хостел. Банята е страшно малка, стаята е само с едно осветително тяло, доста слабо, няма нощни лампи, няма маса, има само един свободен контакт. В момента текат ремонти. Изхранването е на друго място. За храната има какво още да се желае.
Доволна съм, хотелчето е кипро, храната вкусна, домакините - много любезни! Бихме посетили отново с удоволствие!
Страхотно място, прекрасен хотел с прекрасни и любезни домакини. Заслужава се да се посети, многократно.
Не бихме посетили отново този хотел! Бяхме там за две нощувки и топла вода нямахме през целия престой, смятам това за недопустимо! Попитахме, защо е така, а отговора беше, че е паднал през нощта някакъв бушон и скоро ще има, но това така и не стана! В банята двама човека не могат да се разминат, толкова е малка. А изхранването не е в хотела, а в центъра в техен ресторант, което не се упоменава никъде предварително.
Останахме крайно недоволни от отношението!Не препоръчваме!Нямяхме никаква топла вода.Този проблем два дни не можа да бъде решен.Няколко пъти ни беше обещавано,че до определен час топла вода ще има,това никога не се случи. Предложиха ни да ни настанят в друга стая,малко по-късно се оказа,че свободни стаи няма.За капак,втората вечер от престоя ни останахме заключени извън хотела,без да ни беше предоставен ключ за достъп!Управителят не си вдигна телефона нито 1 път и тотално се покри!
Много сме доволни,
Всички са много любезни и отзивчиви.
Donka 5
Посетихме хотел Тишина в Старозагорски бани на 20.02.2021 г. Изказваме благодарност на персонала, който ни посрещна и изпрати с усмивка, чудесно отношение и отзивчивост. 🍀
Доволни от чистотата въпреки 2-те си звезди.Храната беше чудесна-поздравления за готвача.Не давам 5 звезди поради факта,че при пристигането ни девойката,която се водеше рецепционистка остана учудена,че ще има такива гости,а за типа ваучери не беше и чувала.Няколко пъти ме попита за ваучерите,цената и се учуди,че има ваучер с обяд.Наложи се да отварям и търся офертата ,за да й докажа.Това се повтори и на втория ден като ни сервираше обяда.Тоест едната звезда липсва заради организацията.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)