Али 3
Липсата на качествен персонал в страната не е подминал и х-л СИНЕМА
Базата и разположението са добри. Храната е прилична. Но всичко е много далече от ultra all. Никакъв избор на алкохол-по един вид от джин, ракия, узо и водка и то от най-долно качество. Кафето от машината е ужасно. Не работи бара при басейна, междинното хранене е отменено по технически причини. Почистване и зареждане на стаите както дойде. Обслужването като цяло е зле. Не бих повторила.
Супер хотел, много близо до плажа. Близо и до всичко в градчето.Хигиената на съдовете не беше на ниво, имаше мръсни.Цената е ок за ол инклузив,не ми хареса това,че нямаше следобедна закуска уж по технически причини, за това 4 звезди,но и никой не ти пречи да си вземеш нещо от обяда или закуската. Обслужването беше от любезни хора.Чаршафите са доста къси и само покриват леглото,а си виждаш матрака.Стаите си отговарят иначе на описанието.Банята беше запушена,остана така и не повикаха да отпуши.
Хотела е хубав, чист и на добра локация. В близост е до южния плаж и центъра на Приморско. Храната беше вкусна и достатъчно разнообразна за цената, която се плаща. Но посудата не беше много чиста.
Спрямо цената,доволно качество услуга.Но в мен остана странно чувство на неудолетвореност.От Grabo.bg.В офертата пише, че за фамилна стая трябва да се вземат 3 ваучери, както и направих,а се оказа в последствие,че за фамилна стая трябва да доплатя още 50% от още един ваучер .Така и не разбрах,защо ?При положение, че сме 3 възрастни и 1 бебе на година.А единият възрастен спи на фотьойл, не на легло.
Хотелът е хубав и стаите са големи, но на 4-тия етаж в банята постоянно миришеше ужасно на канализаниця и просто беше непоносимо, което малко ни развали настроението на почивката. Не ни смениха стаята. Обвиниха общината, но на 1-вия етаж тоалетните при ресторанта не миришеха така изпбщо.
Много съм доволна от обслужването, обстановка и д-р.
Много вкусна храна! Любезен персонал, чисто. Пред хотелът има детска площадка. На 5 минути от пристанището и южния плаж. Изкарахме си страхотно!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)