Храната беше вкусна, домакините любезни, хигиената на ниво. Като недостатък е че в стаята беше малко хладно в сравнение с друг път когато сме били там. Доволни сме като цяло.
В стаите има всичко необходимо за кратка почивка. Персонала е много любезен и отзивчив. Храната е чудесна!
Всичко в хотела е на ниво. Жалко, че не работеше СПА центъра.
Приятен персонал, уютна и топла стая, вкусна кухня, удобно местоположение, невероятна гледка към планината.
Здравейте! Дори и една звезда не мога да дам на този хотел. Чудя се как въобще е допуснат да работи. Ужасно обслужване и условия
Някои от стаите в хотела са големи, но тези с обособен кухненски бокс не са оборудвани. Част от персонала не се държи учтиво. Хигиената не е на ниво -камериерката не чисти стаите всеки ден и не сменя кърпи. При закуска и вечеря няма възможност за избор. Те са по предварително изготвено меню, което не е известно за посетителите.
vesela 5
Искам да препоръчам на всички този хотел. Останахме много очаровани от цели персонал на хотела. Ако имаме възможност пак бихме отишли там. Пожелавам на целия персонал успешен сезон и много усмивк. ,😍🥰😻
Много сме доволни от хотел Росица. Стаята ни беше много топла и чиста. Храната беше вкусна. Персоналът е мил и любезен. В банята също има затопляща печка, водата беше топла. Паркингът е добре почистен, разположението е на тихо, спокойно място с хубава гледка.
Стаите бяха изключително студени и не успяха да се затоплят до края на престоя ни.За храната нямаше предварителен избор между няколко неща и дори не предупреждават какво ще ти донесат, просто ти носят салата и някакво основно (и двата дни пържола с гарнитура).Ако имаш някакви претенции относно храната трябва да си поръчаш и заплатиш отделно.Закуската беше недостатъчна за мъжете (две филийки хляб с шунка).На рецепция липсваше човек през повечето време.Пистата не е на пешеходно разстояние със ски.
Покажи още ревюта