Отзиви от клиенти за Хотел Рила:
Всички оферти
Хотела е подновен, в много добро състояние. Същото важи и за спа центъра. Намира се в центъра на града и в близост с чудесния парк на Дупница. Много сме доволни от любезното отношение на персонала и хубавата храна. Препоръчваме!
Стаята беше хубава, чиста и много топла.
Храната беше много вкусна.
Персонална беше усмихнат и любезен.
Спа центъра е хубав, но малък и беше хладно. Водата във басейна беше много студена и не го използвахме.
Прекарахме си страхотно! Направи ни впечатление всеотдайността и усмивката на всеки член от персонала. Спато беше чудесно. И хигиената на помещенията беше уникална. Въпреки че бяхме за две нощи, след първата нощувка изчистиха стаята перфектно- прахосмукачка, повърхностите ги минаха с препарат, а банята блестеше! А другото предимство е, че хотелът е на центъра и лесно достигаш до всякъде! Благодаря за почивката!
Много любезен персонал, добри условия, приятен спа център, единствен минус беше хладната вода в басейна, но това беше очаквано и не попречи на доброто ни преживяване и релакса. Храната също беше разнообразна и вкусна. Страхотно съотношение цена спрямо качество.
Изключително доволни останахме от всичко-много любезен персонал, вкусна храна, спа центъра в делничен ден е перфектно място за почивка. Хотелът е в центъра, ние пътувахме с влак и ни бе много удобно да стигнем до него. Препопръчвам хотела!
Чудесно място за почивка за цялото Ви семейство.
Прекрасен персонал.
Вкусна храна.
Препоръчвам.
Всичко беше на ниво. Пак ще се върнем там!
Препоръчвам! Персоналът винаги усмихнат и отзивчив! Условията прекрасни! Ще посетя отново при първа възможност!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)