Спестих с Grabo.bg: 59263 лв

София

от София  
5
София написа ревю за СПА хотел Романтика**
Хотела е изцяло реновиран и беше много чист и уютен. Обзавеждането на стаите, обслужването и СПА услугите бяха на ниво. Нищо не ни липсваше и изкарахме прекрасен уикенд с приятели. Ресторанта, кухнята и сервитьорите бяха перфектни. Имах прязничен повод и получих специално отношение. Прекрасна природа. Бихме го посетили отново. Благодарим Ви Хотел Романтика!
 
София получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
София получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
София написа ревю за Къща за гости Сафи***
Прекрасна гледка! Студиото ни беше просторно, уютно, чисто и топло. Домакините са чудесни и много отзивчиви хора. Благодарим, че изпълнихте всяко наше желание.Закуската е достатъчна и много добра. Храната в ресторанта е домашно приготвена и вкусна, има възможност да се храниш в стаята. Релакс зоната е добра, може да си резервираш час за масаж. Препоръчвам!
 
София получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Къща за гости Сафи***, защото е лоялен клиент.
5
София написа ревю за Семеен хотел Булгари
Препоръчвам! Много чист и уютен хотел. УНИКАЛЕН! Любезни и много усмихнати собственици. С готовност изпълняват всяко желание на гостите. Закуската е обилна. Препоръчвам ресторанта. Изключително вкусна храна, големи порции, изобилие от напитки и прекрасно обслужване. Заслужава си да се посети Мелник и хотел Булгари.
5
София написа ревю за Семеен хотел The View
Прекрасен хотел, много уютен и стилен. Персонала е невероятно мил и любезен. Всичко е много чисто и подредено. Обзаведен с вкус и стил. Невероятна гледка към язовира и наоколо. Няма нещо, което да не ни е харесало. Направиха ни специална изненада за личен празник. Храната е много вкусна. Обстановката предразполага към релакс и добра почивка. Благодарим Ви от сърце, Хотел The View!!!
 
София получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
София получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
София написа ревю за Бутиков хотел Дюн
Прекрасно място. Гледката, която се открива от балкона и прозореца на спалнята е невероятна. Чисто, удобно всички уреди работещи. Апартамента е просторен и в обзавеждането е помислено и за най-малкия детайл. Има всичко необходимо за една спокойна почивка. Отдалечен от шума и съвсем до плажа. В близост има много магазини и заведения. На всичките ни въпроси и нужди беше реагирано на момента, с желание и усмивка. Ще се радваме да ви посетим отново.
5
София написа ревю за Ресторант ДАР
Много сме доволни. Посетихме го няколко пъти.
5
София написа ревю за Комплекс Южна перла***
Прекрасно място. Хигиената е на ниво. Близоста на плажа и отдалечеността на шума в Созопол, го прави чудесно за релакс и спокойна семейна почивка. Обилна закуска. Стаите се почистват и кърпите се сменят ежедневно. Достатъчно парко места платени и безплатни. Природата там е уникална.
5
София написа ревю за Ресторант ДАР
Любезен персонал, отлично място за обяд и вечеря. Чудесна локация. За семейни и приятелски събирания. Посетите го три пъти. Доволни сме от храна, обслужване и чистотата в заведението.
3
София написа ревю за Мидима
Завивката е в точни размери и топли добре. Това, от което не сме доволни е, че плата стана целия на топчета за отрицателно време. Дразни при допир с тялото. Не бихме поръчали отново.
5
София написа ревю за Хотел Нева
Всичко в хотела беше на ниво - чистотата, обслужване, храната беше отлична и да всякакви вкусове.
5
София написа ревю за Джорджо Джани
Шоколадовата торта е много вкусна. Доста е тежка за консумация в горещо лято. Взимали сме и друг път торти от сладкарница Джорджо Джани и сме оставали винаги доволни. Обслужването е на ниво.
 
София получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Бутиков хотел Дюн***, защото е лоялен клиент.
 
София получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
София получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)