Отзиви от клиенти за Хотел Райска градина 5*:
Всички оферти
Mia 5
Прекрасно! Любимо място за релакс, удобно, красиво, с добро обслужване.
Изключително съм доволна от престоя си в хотел ,,Райска градина” . Това е комплекс ,който предлага основна и допълнителна туристическа услуга на реално петзвездно ниво,на което е и категоризиран! ( малко са такива в България).
Хигиената и на много високо ниво,което в предвид моментната ситуация играе ключова роля в подбора на места за отдих и почивка! Обслужващият персонал и любезен и усмихнах ,но ненатрапчив и премерен с комуникацията си с госта! Благодарим за всичко!
Много хубаво място, добро обслужване, вкусна храна и чистотата е на ниво. Препоръчвам
Чиста и посторна стая удобна за хора с дете. Хубави чисти басейни и плаж. Любезен персонал. Само една забележка имам към жените които слагаха храната от блок масата, че си комуникираха на турски по между си. Всичко друго е на ниво.
Selma 5
Много добър хотел. Всичко е много чисто. Стаите се чистят всеки ден. Басейните са много приятни. На 1 мин от морето се намира. Препоръчвам и ще се върна в този хотел отново.
Хотелът и обслужването са на ниво, но апарт хотелът е под всякаква критика - стаята беше ужасно мръсна.
Хотелът беше разочароващ!Първо,стаята с гледка към морето беше по-скоро въображаема, защото се виждаше много малка част,тъй като в офертата не е ясно описано,че това е комплекс от сгради, като рецепцията и там където се извършва настаняването е в горния северен край на този комплекс.Второ, плажът е много отдалечен около 15 мин пеша по наклон от 12% и изкачването е уморително, има шатъл,но много се чака за него. Трето, стаите са армортизирани, Четвърто, храната не е разнообразна
Покажи още ревюта