Екатерина

от София  
5
Екатерина написа ревю за Хотел Райска градина 5*
Невероятен комплекс. Чистота в апартамента. Почистваха всеки ден. Закуската богата. Градини, паркове, невероятно красиво и много чисто. Останахме много доволни. Бяхме за 3 дни но и те не ни стигнаха в този РАЙ. Следващия път за повече.
5
Екатерина написа ревю за Парк хотел Арбанаси****
Много топъл, чист и спокоен хотел сред красива природа. Добра и богата храна. Персоналът е любезен и отзивчив. Басейна с топла и чиста вода. Особено следобед е огрят от слънцето и невероятно приятно. За мен всичко беше прекрасно и с удоволствие бих се върнала отново.
2
Екатерина написа ревю за Kомплекс Елена
Храната вкусна. В хотела топло. В ресторанта имаше музика и това създаде допълнителна приятна атмосфера. Но до тук с приятните неща.
Стаята в която бяхме нямаше нищо общо със снимките показани тук. Амортизирана. Мръсно и имаше косми. Нахвърляните допълнителни възглавници в гардеробчето бяха без калъфки, абсолютно не можеха да се ползват. Едната малка хавлия с дупка. Няма закачалки. Отчайващо. Липсва всякаква хигиена. Отидох с голямо желание, но останах разочарована.
5
Екатерина написа ревю за Хотел Калина Палас
Отлично място. Обслужване и храна на ниво. Топло отношение от страна на персонала. Басейна топъл. Доволни сме.
 
Екатерина получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
5
Екатерина написа ревю за Ресторант-Механа Чамовете
Здравейте! Имах щастието да посетя механа Чановете. Очарована съм от невероятната кухня, обслужване без каквито и да било забележки, топла атмосфера, порциите големи и вкусни. Всичко се прави с любов и си личи...Благодаря на домакините.
Екатерина написа ревю за Хотел Централ
Много съм доволна от пребиваването ни в хотел Централ.
Един ПРЕКРАСЕН хотел, предоставящ тишина и спокойствие в комбинация с високо ниво на обслужване. Хотела е НОВ,чист и поддържан,помислено е за всичко. Храната е разнообразна и вкусна. СПА услугите са на ниво. Водата е 36 градуса и ти дава възможност да се отпуснеш.
Препоръчвам ГОРЕЩО.ОЧАРОВАНА СЪМ
 
Екатерина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел Централ**, защото е лоялен клиент.
 
Екатерина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за През Септември в Слънчев бряг! Нощувка със закуска, плюс басейн!
 
Екатерина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел Аркада, защото е лоялен клиент.
3
Екатерина написа ревю за Хотел Елени Палас
В този хотел единствено ми хареса храната.Наистина добро обслужване от страна на сервитьори.Кухнята е много добра.Басейна е топъл но с доста съмнителна чистота на водата.
5
Екатерина написа ревю за Хотел Палас
Вчера се върнахме от хотел Палас и трябва да ви кажа МНОГО сме ДОВОЛНИ.Бяхме в стая на 11 етаж,като отворих и ахнах,морето беше в стаята.Голяма красота.Хотела е много чист.Персонала е вежлив.Храната е много добра.След три дена не ни се тръгваше....С удоволствие ще се върна отново...
5
Екатерина написа ревю за Семеен Хотел "Царева Ливада"
Посетихме Царева Ливада през август 2014 и останахме много доволни.Хотелчето е малко но чисто.Ресторанта също.Храната беше вкусна.Възхищавам се на групата млади хора които работят в комплекса и се чудят как да угодят на гостите си.Колкото до гарата, това е една от най красивите малки гари в България
5
Екатерина написа ревю за Хотел Kap House
Здравейте, когато прочетох толкова хубави неща за този хотел дори не повярвах,че написаното може да е истина. В неделя се върнахме от Банско,останахме МНОГО доволни от хотел Kap House. Хотела е прекрасен,МНОГО УЮТЕН,на централна улица. Собствениците са много мили хора.Благодаря им от сърце :)
 
Екатерина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Пицария Лос Мортино, защото е лоялен клиент.
 
Екатерина получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Екатерина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Семеен хотел Венера, защото е лоялен клиент.
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)