Отзиви от клиенти за Хотел Парос:
Всички оферти
Всичко беше наред. Освен телевизора който не хващаше сигнал и нямаше тв канали. Минус е и това че ням контакти до нощната лампа където да включа телефон или лаптоп. Стаята е много добре обзаведена и с вкус. Отлична гледка към морето. Отлично обслужване.
Tanq 4
Хотел с прекрасна гледка към морето
Хотелът е хубав с невероятна гледка, но има още какво да се желае относно хигиената и обслужването.
Хотела е на хубаво място и има морски изглед от стаите. Под ресторанта на хотела има кръчма и дъни яка чалга вечер, но спря точно в полунощ. Хотела не разполага с паркинг, въпреки че твърдят, че се паркира долу на кея. Паркинга там е общ и ако намериш свободно място, а по-късно вечер обикновено няма.
Всичко беше чудесно,много сме доволни!
Климатик, който не е чистен никога и мирише на мухъл от него. Няма контакти в цялата стая освен този на tv и климатика. Счупена закачалка за хавлии в банята. Хлебарки. Водата спира изцяло по време на ползване. Не изчистиха стаята нито веднъж макар и лично да помолихме 2 пъти жената, която чисти. Влезнала е преровяйки нещата ни и е изхвърлила пликче с боклук.... Асансьора е малък и адски бавен.
Единственото хубаво е гледката от хотела и изключително милата администраторка Милена Чападжиева.
ПОЧИВКАТА НИ БЕШЕ МНОГО ПРИЯТНА.
Липсват елементарни удобства в банята-поставка за принадлежности, тоалетна хартия и закачалка. За закуска не се предлага нито кафе, нито вода, респ. друга напитка.
Покажи още ревюта