Plamen

от София  
2
Plamen написа ревю за Хотел 3 Планини***
Хотелът е с добра материална база и СПА-то също е на ниво като за звездите но хотела, но хигиената и изхранването бяха под всякаква критика. Сирене се даваше само на закуска, кафе безплатно само сутрин, по едно основно ядене без право на избор и без дозареждане. Съжалихне, че платихме за ол инклузив. Не бихме повторили!!!
 
Plamen получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
5
Plamen написа ревю за Суши Маркет
Много вкусно приготвено суши на страхотна цена. Ще се поръчва отново!
4
Plamen написа ревю за Делфинариум Варна
Шоуто си заслужава и мерките за безопасност се спазват. Паркингът е малко далеко и няма да е лошо ако има влакче, което да извозва постеителите.
3
Plamen написа ревю за Хотел Гладиола Стар****
Като цяло си изкарахме добре. Обслжването е на ниво с малки изключения, но със сигурност звездите не отгварят на категорията. Усещането беше като за почивка извън сезона.
 
Plamen получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Plamen написа ревю за Ginger
Вкусно както винаги!
 
Plamen получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Plamen написа ревю за Театър "София"
Чудесна постановка и много актуална към сегашния момент. Играта беше на ниво, но озвучаването имаше нужда от корекция на моменти.
5
Plamen написа ревю за Театър "София"
Много лека и смислена постановка и чудесна актьорска игра.
1
Plamen написа ревю за Хотел Орфей*****
Хотелът със сигурност не е 5 звезди. Цената не отговаря на предлаганото качество нито за настаняване нито за предлаганата храна. Стаите са стари и неподдържани, а закуската е доста бедна за обявената категория - по-скоро е като в почива станция от едно време. СПА-то е хубаво, но винаги пълно с хора, които са дошли за рехабилитация и почиващите трябва да се съобразяват с тях.
5
Plamen написа ревю за Хотел Bellevue ****
Чудесен хотел с невероятна гледка и обслужване. Храната също беше много вкусна и за 5 вечери нито веднъж не повториха ядене. Намира се много близо до пистите и Снежанка. Всяка вечер пред хотела идва и една дива лисица. Единствено една от камериерките беше взела неща от минибара без да ни каже.
5
Plamen написа ревю за Автокомплекс ГТП Илинден
Свършиха си работата бързо и професионално. Пак бих ги ползвал.
4
Plamen написа ревю за ELEVENTUR BG
Като цяло добра организация и и избор на комфортен автобус. Времето беше разчетено добре с изключение на последния ден, където имаше само 1 час за разглеждане на Одрин за сметка на разточително пазруване по борси и магазини близки до фирмата. Шофьорът Теофан се държеше меко казано неадекватно - изливаше вербално агресията си върху някои от пътниците и само се закачаше с младите момичета, заради които се бавеше цялата група и само тяхното мнение се вземаше под внимание. Избягвайте с него.
 
Plamen получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Plamen написа ревю за Sushi Express
Много вкусно суши и добре аранжирано. Ще се пробва отново.
Покажи още...