Отзиви от клиенти за Хотел Палас:
Всички оферти
Ana 5
Прекрасен хотел и облужване на ниво . Препоръчвам за перфектата почивка
Отлична локация. Изхранването е компромисно.
Хотела е супер! Обслужването също. Специално искам да благодаря на Главния готвач и персонала от кухнята за вкусната храна! Заслужават бонуси към заплатите. Имам препоръка към шефовете да подсигурят достатъчно места за паркиране. Българите и румънците идваме с коли, а паркинга от рекламата не е добър вариант. Въпреки недоразуменията с паркирането ще дам 5 звезди защото всичко останало е супер, а проблемът с паркирането според мен е решим.
Посещение за поредна година, много отзивчиви рецепционисти и камериерки, за сметка на глуповати сервитьорки. Сервитьотките подхвърлят коментари, мислейки че си чужденец и не ги разбираш. Храната е по-малко като обем и изобилие спрямо предни години. Поднасят стари и изсъхнали храни за закуска. Зеленчуците са изсъхнали, плодовете нарязани на шайби също. Висока оценка само заради камериерките и рецепционистите.
Изключително любезно обслужване и приветлив персонал. Прекрасен хотел и изобилна и вкусна храна.
Уникален хотел с топ локация на брега на морето. Вкусна и изобилна храна. Учтив и услужлив персонал. Чисти и подредени стаи с красив морски изглед.
иво 4
Давам 4 звезди - заради персонала и тяхната отговорна работа ,както и вкусната и разнообразна храна.Цената за средата на септември беше добра, имат паркинг който е за 10-12 коли - аз се доредих до едно място и оставих ключ на рецепцията в случай че трябва да местят.Хотела беше пълен с пенсионери от Унгария - Англия, немам нищо против но са доста шумни.Сега за хотела - на 10метра от плажа, но като цяло е доста овехтял средата на 90 год,трябва сериозен ремонт,и да се изолират шумните врати
От където и да го погледнем хотела си заслужава.
За втора година посещавам хотела.
+бързо намиране на безплатно място за колата ми от страна на служител на хотела.
+много добри закуски и вечери.
+ мястото и гледката на хотела са най големият +
- доста амортизирани неща в стаята,които имат нужда от подмяна.
-най-големия проблем тази година е караокето в хотела на виещи чужденци до 1-2ч всяка вечер заради които е абсурдно човек да заспи и да си почива.Заради това аз и семейството ми повече няма да посетим хотела.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)