Останах доволен. Хотелът е добър.Храната без голямо разнообразие,но вкусна.В общи линии получаваш това за което плащаш.
Изключително разочароващо преживяване. На стаите мазилката по стените падаше, леглата бяха ужасни! Паркинг-разорано поле за 6лв на ден! Храната е всичко друго, но не и all inclusive,(2 вида основно, 1 салата, десерта беше единствено диня). Чашите се почистват със силен препарат и не може да се пие от тях. Персоналът на рецепцията е тотално неорентиран и бавен, а отношението на сервитьорките - потресаващо, спокойно обсъждат книентите на висок тон! Твърде далеч от центъра. Не препоръчвам!!!
Galia 1
За 90лв на ден получихме следния ол инклузив: БГ манджи( буквално) 3-4 вида,2 салати в най- добрия случай,диня и компот за десерт,това всеки ден. Хигиенистката ни зареждаше тоалетна хартия само и до там с почистването,не влизали в пакета шампоан и душ гел. Това е подигравка с клиента,за тези пари в Турция предлагат ядене и пиене на глава и на корем,не сме тъпи уважаема госпожо и не берем пари по дърветата. Една бисквитена торта да ни бяхте спретнали. Мента и мастика се плащаха.
Персоналът е много отзивчив и приветлив. Чистотата е на доста добро ниво. Храната е еднообразна, а десертът свършва 20 минути след началния час за вечеря. Голяма част от гостите на хотела са чужденци.
Отвратително обслужване,чакахме 1 час да ни настанят при условие,че настаняването е от 14:00часа,ние отидохме в 15:00часа и се настанихме към 16:00,на рецепцията даже не знаеха за нас и бяха очудени.Единственото хубаво нещо в хотела бяха стаите.All inclusive храната беше ОТВРАТИТЕЛНА.Едно и също ядене се предлага няколко дни докато свърши,преобладаваха ястия от ориз,за малко си помислихме,че сме в Китай.Отвратителна храна,нито беше вкусно,нито разнообразно.
Чудесно местоположение и вкусна храна.
Страхотен хотел! Чист и уютен! Любезен и усмихнат персонал с топло отношение към клиента! Храната е вкусна! Бих посетила отново с удоволствие!
Престоя ни в хотела мина много приятно.
От персонала всички бяха много любезни и дружелюбни, от служителите на рецепция до собственичката. Имахме на два пъти проблем с душа в банята, но реагираха на момента, любезно и професионално. Обслужване на европейско ниво-буквално и преносно.
Храна-разнообразна, обилна, с много плодове и зеленчуци, кафето страхотно.
Местоположение-почти на брега на морето, в близост до заведения и магазини.
Определено бихме препоръчали и посетили отново!Благодарим!
Храната беше хубава.
Близо е до плажа.
Хигиената в стаите и басейна са на ниво.
Персонала е много любезен и отзивчив. Обръщат внимание на почиващите и следят за евентуални проблеми.
Удължихме си престоя с още две нощувки, но се наложи да ни преместят в друга стая. В нея вратата на банята не се затваряше заради влага, но те реагираха да го вземат под внимание.
Доволни сме от почивката си там.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)