УЖАС.Още при настаняването стаята не беше почистена,4дена нито кърпите смениха,нито се почисти.Басейна на хотела ужасно мръсен,вътре плуват косми,салфетки ,найлони.Храната без коментар.Ужасна ,отвратителна,безвкусна.Няма да повторим.Мръсно,занемарено и неподдържано.
svetla 1
Стаята горе долу биваше, храна под всякаква критика, персонала крещеше само. Ами няма да повтаря това място.
За трета година ходим в този хотел и сме много доволни, също така за пръв път използвам услугите през вашия сайт и съм очарована . Благодаря от сърце ❤️
Martin 4
Всичко беше на ниво според цената
Храната е ужасна.Иначе базата е горе-долу добре.Не чистят стаите,не сменят хавлии.Няма да повторим в този хотел
Определено си заслужава, много приятно място за родителите и децата. Аз лично останах доволна от съотношението цена /качество.
Отново бихме посетили.
Оценка 0
Храната под всякаква критика, ниско ниво на обслужване, работят чужденки с които не можеш да се разбереш изобщо, мързи ги да работят всички, ниско ниво на почистването, сменят кърпи и чаршафи на 3-4дни.
Басейна е леш пълен с насекоми и мътен не може да се влезе, за една седмица престой останахме гладни, единствен плюс е, че има поляна децата да тичат, а като се оплакахме на рецепция казаха, че няма какво да се очаква от такъв тип хотел.
Оценка 0
Всичко ми хареса😊
Имам малки забележки, относно чистотата на пространството около шезлонгите и чадърите навън, както и сепаретата под чадърите!
Басейнът не винаги е добре почистен! Плажът мисля, че е на повече от 100 метра. Препоръчвам! 😊
Dani 5
Хубави, чисти стаи, вкусна храна и добро обслужване. Хотелът е близо до плажа.
Доволни сме, пак ще го посетим!
Изхранването беше ужасно,иначе другото е ОК!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)