Отзиви от клиенти за Хотел Нептун:
Хороший отель, но не ухоженный. Персонал вежливый и внимательный. Еда понравилась. Я - вегетарианка, но смогла найти блюда по своему вкусу. Можно пойти на море - это 20-30 минут. Хорошее место для спокойного отдыха.
Предлагането надхвърля очакванията
Много добрички и милички служители,много приятни вежливи хорица са, предразполагат те да се чувстваш като у дома си,вкусна разнообразна храна,чисти и уютни стаи, спокойствие и зеленина,цари в хотела и около хотела,топлина и уют
Относно стаята:климатика не работеше.В банята трябваше да се източи водата известно време, за да тръгне топла. Хладилника беше слаб.
Относно храната: беше малко и не особено качествена.
Относно хотела:стар и неподдържан. Банята миришеше лошо, непочистени прозорци.
Възмутени сме от нелюбезното и грубо отношение на една от рецепционистките към нас, която беше на смяна през деня на заминаването ни на 07.09.2019год.! Баните имат нужда от ремонт! В кухнята да обърнат повече внимание при приготвянето на супите! Като цяло сме доволни от любезното отношение на хигиенистките , кухненския персонал и от рецепционистката, която ни прие на 01.09.2019год. през деня.
Stoian 5
Тихо и спокойно, непретенциозно, за цена качество е супер! Подходящо за семейства! Отличен басейн!
Закупих офертата за родителите ми. Доволни са и искат пак да ги запиша за лято 2019 :)
Не съм доволна от престоя си в Хотел Нептун. Посрещна ни мръсна баня, в която дори нямаше студена вода. Наложи се да чакаме един ден докато отстранят повредата. Храната беше неприятна на вид и на вкус.
Хладилника в стаята беше мухлясал...
Не бих препоръчала Хотел Нептун на приятелите ми.
Просто нямам думи. Този хотел не е ремонтиран откакто е построен. Стаята и банята бяха стари и мръсни. Ще кажете за тия пари толкова, но в случая тия пари бяхо много за предлаганите услуги. Нерадата дъщо беше мръсна и нямаше столове. Хладилника няма да го коментирам. Съжалявам, че не направих снимки, за да ви ги изпратя.
Покажи още ревюта