Отзиви от клиенти за Хотел Нептун:
Персоналът е много любезен. Храната е добра и разнообразна. Голям и добре поддържан парк. Стаите се нуждаят от обновяване. Има редовно топла вода.
Обслужването е на добро ниво. Храната е задоволителна. Базата е остаряла, но е чисто и подържано. Плажа е малко отдалечен
Хотел е твърде силно казано, по-скоро социалистическа станция! Стари и вехти мебели, дървена дограма, кухненския бокс в така наречените апартаменти има мивка с кухненски шкафове и хладилник, има телевизор и климатик, баните са изключително мръсни, ваната се люпи, чаршафите са чисти, възглавниците като от камък, но матраците са сравнително удобни. Ол инклузив програмата ни предлагаше ранно настаняване и късно освобождаване, но реално на място не ти предлагат нито едното от двете! Вежлив персонал
Коректно обслужване, много любезен персонал
който е със грабо ваучери го настаняват в най мизерните стаи няма да повторим даже и безплатно.
Всичко беше на ниво.Останахме доволни.Единствено като препоръка е по-добра информираност на хората с деца.За дете на 3г настаняване-безплатно , изхранване - 26лв на ден.Това доплащане трябваше да направим при настаняване.Едно дете на 3г възможно ли е да изконсумира храна на тази стойност?Може би такава е политиката Ви.Бъдете здрави!
За тази цена е много добре! Чудесна градина пред хотела, с басейн, шезлонги, игрище. Базата е стара, но е чисто и поддържано, с климатик, паркинг, достатъчно места в ресторанта. Храната е добра и достатъчна. Цените са ниски за това, което получавате. Ако искате лукс,вървете на високи цени. Пространството е много голямо.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)