Отзиви от клиенти за Хотел Мурсал, Ягодина:
Всички оферти
Хубаво кътче за релакс и изолация от напрегнатия ритъм на живота.
Невероятен хотел с невероятен персонал. Природата ти спира дъха, а приключението с джип допълва приятното изживяване. Непремено ще го посетим отново.
Винаги сме доволни и отпочинали, след разходките в това прекрасно кътче. Почивката е гарантирана, храната е вкусна и персонала е страхотен. Благодаря ви!
Единственото хубаво е гледката!
Първо хотелът се намира извън селото и до него се стига по черен кален път, второ бях резервирала стая със спалня, а получихме 4 единични матрака един върху друг. Трето СПА-то не е никакво спа, защото билковата парна баня не работеше, джакузито- не е никакво джакузи а жабонясала локва с топла вода и куп бактерии, арома сауната си е обикновена сауна, защото нямали аромати.
Топла вода в хотела нямаше никаква два дни и половина, защото имало проблеми с помпата.
Прекрасно място с уникална гледка.
Вълшебно място, с уникална гледка ,много вкусна храна и гостоприемни хора 🤍💚❤️
Средно голямо хотелче, разположене в планината, стайте са малки и уютни, отопляват се с парно, първият ден беше студено в стаята, но ни дадоха печка, следващите дни беше много топло и приятно, топлата вода леко трябва да се изчака, за да дойде, но има колкото искате. Относно спато парната баня не работеше, но сауната да, външното джакузи се затопля с въглища и трябва да кажете доста от по- рано, че искате да го ползвате, за да ви е топло ( когато няма много гости в хотела е добре
Много добра обстановка и обслужване
Невероятен хотел на също толкова невероятно място!
Много приятно място! Отзивчив персонал, вкусна храна, уютни и топли стаи!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)