Отзиви от клиенти за Хотел Мурсал, Ягодина:
Всички оферти
Мястото е магично, персоналът е много мил, отзивчив, позволяват всичко, чувстваш се свободен, храната е много вкусна, а джакузито с дърва е ТОП!;) :))
Уникално място! Персонала е много любезен, стаите са много уютни, гледката като картинка, а джакузито на дърва, което собственика поддържа до сутринта...Страхотно!!!
Определено, ще посетим отново!
Всичко в хотела беше на ниво - персоналът, храната, обслужването, външното джакузи, разходката с джип. Препоръчвам на всеки, който иска да избяга от ежедневието. Няма нищо по-хубаво от уютна среда, красива гледка и домашна кухня. Закупихме си и от домашното им сладко - с черни боровинки и малини. Също така бяхме с нашето кученце, нямаше никакъв проблем, определено си заслужава да се посети.
Уникално място! Хотела е уютно обзаведен, топъл и приятен. Обслужването е много любезно и на високо ниво. Домакините са изключително мили и любезни. Истински рай за почивка и общуване с природата. Със сигурност ще се посещава отново!
Danail 5
Прекрасно място от към природа, хотелска база и персонал!
От хотела се откриват уникални панорамни гледки. Домакините са любезни, а храната много, много вкусна. Бих обърнала внимание към хигиената на стаите и това, че по време на престоя ни ресторанта и рецепция се отваряха след 8,30 сутринта. Въпреки тези дребни забележки, си прекарахме много приятно и бихме се върнали с удоволствие отново .
Много приятно местенце, с любезен персонал и чудни гледки!
Великолепно място за почивка!
Покажи още ревюта