Отзиви от клиенти за Хотел Мистрал:
Много приятен и уютен хотел.Пресонала е на международно ниво .Ковид мерките се спазваха . С удоволствие ще гостуваме пак😊
Vesela 5
Приятни и чисти стаи. Любезен персонал.
Изкарахме си прекрасно с малко дете. Хотелчето е чисто и приветливо. Персонала любезен. Локацията е топ за пътуващи с автобус, а и северния плаж е на около 5-10 мин от него зависи от крачката на вървене. През септември е хубаво да се ходи на море и да е лошо времето в хотела има Интернет и телевизия. За децата има в близост детски площадки.
Благодаря Ви!
Посещаваме за втори път, останахме доволни , вкусна кухня и чисто
Изключително любезен, учтив и внимателен персонал! Хотелът е чист и с отлична локация, храната в ресторанта е вкусна и разнообразна! С удоволствие бих посетила отново!
Хотелът осигурява всичко необходимо за кратък или по-дълъг престой - паркинг, добра кухня на добри цени, близост до северния плаж и на 30м. от бар You Rock! Персонал и хигиена - без забележки, удобно обзаведени стаи /такива са и дори единствената без тераса и стаята над кухнята :)/ Догодина ще дойдем за трети път!
Стилен хотел, много учтиво посрещане и обслужване, страхотна кухня.
Доволна съм, нямам никакви забележки. Приятни стаи, любезен персонал. Много програми на кабелната (вкл. Фокс крайм, от което останах доволна аз, и Ник джуниър, на което държеше дъщерята) и приемливо качество на WiFi-интернета.
Чудесна локация, чисти стаи, отношението от страна на персонала е професионално. За втора година бях гост на хотела и за в бъдеще мисля да го посещавам. Предоставената услуга надминава в пъти цената.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)