Въпреки предварително уточненото изискване от мен за тиха стая - да не е над ресторант, далеч от стълбище и асансьор, ни бе предложена стая над ресторанта, с което карегорично не се съгласихме и се наложи размяна на стаи. Стаята при настаняването ни беше студена а парната баня не работеше. Вратите на стаите в коридора на 3 етаж - от 301 до 310 са раздути и се налага доста шумен натиск за затваряне... В хотела няма никаква възможност да се гледа Нова телевизия... въпреки че е ефирна...
Вътрешният басейн беше топъл и чист. Парната баня студена. Сауната работеше нормално. Джакузи не сме ползвали, но работеше. Асансьорът има проблем. Закуската беше нормална. Папагалът Минерал внася особенна атмосфера във фоаето! Трябва да се помисли за вариант за отопление на стаите преди започване на отоплителния сезон, защото вечер температурите падат значително. Като цяло добри впечатления!
Много приятен хотел, с любезен и отзивчив персонал,прекрасен спа център и топла минерална вода, чисто и спокойно място
Ани 5
Прекрасно обслужване, басейните бяха чисти , храната разнообразна .Изкарахме прекрасни дни заредени с положителни емоции и нови спомени.Препоръчвам !С удоволствие ще го посетим отново !?
Обслужването е добро. Но за 4-звезден хотел закуската е много бедна. Почти никакви сладки за децата, нищо готвено, повечето са полуфабрикати и готови продукти. Също така телевизора беше настроен така, че на максимална мощност почти не се чуваше звука.
Прекрасно място за релакс, вкусна храна и усмихнат персонал. Ще посетим отново :)
Хубаво място за отдих! Условията са много добри
Чисто и спретнато място. Голям басейн, поддържани СПА зони. В менюто нямаше голямо разнообразие, но за сметка на това качеството беше наличен.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)