Чудесен хотел и СПА център. Много любезен персонал. Добра кухня.
Прекарахме си чудесно.
Хотела е много приятен, обслужването също беше на ниво.
Хубава постройка, чудесен спа център и фитнес зала! Добро обзавеждане на стаите. Както може да се очаква, излъчването, поведението на персонала си е като за еднозвезден хотел.
Всичко беше идеално с изключение на посрещналата ни рецепционистка, мислех, че тя е човека, който да запознае гостите с предлаганите услуги и удобства на хотела..........явно съм грешала! Всичко друго беше невероятно, жената, която почистваше, се оказа доста по-любезна и доброжелателна, сервитьорката също!
Всичко беше сравнително приятно, но ми направи неприятно впечатление, че посещенията във фитнес залата се заплащат допълнително - за двама човека 10лв./за 1 тренировка. Тази допълнителна услуга в 99% от хотелите в които сме били е безплатна!
Страхотно обслужване, чист хотел, приятен СПА център. Ресторантът в хотела е на ниво, заслужава си да се посети, по всяко време на годината!!!
Чист и красив хотел.Много любезен персонал.Добра кухня.Изкарахме си страхотно.С удоволствие бихме посетили хотела отново!!!
Мизерия в стаята!!! Направих предварителна резервация за апартанен, за който заплатих допълнителни пари и беше адска мизерия в така наречения апартамент, който не е по различен от стаите. Рецепционистката която ни посрещна беше сприхава. Закуската беше добра, понеже я направиха на момента.
За 2814 дни публикувахме 123732 оферти, които се разграбиха
5 950 955 пъти, спестявайки 127 426 22060 лв на 528 451 грабомани!