Много добър хотел и обслужване
Храната не е разнообразна. Хотелът е занемарен и не се чистят кошчетата, а какво остана за стаите. Хубавото е, че е близо да плажа.
За 2-ра поредна година отсядаме тук с две малки деца и сме много доволни от обслужване, стаи и е много близко до плажа :)
Хотела няма паркинг. Храната не е лоша , но персонала в ресторанта не е достатъчен и постоянно липсват чаши , прибори , напитки и масите не се отсервират навреме. Стаите са прилични.
Хотела не е лош и с това се изчерпва всичко.Паркинг няма,интернета е на късмет,ту има ту няма,простора за простиране на дрехи е въженце ,като в студенска квартира.Рекламираната шведска маса я няма,сърдити младежи и възрасни лелки ти сипват каквото поискаш от наличното,което довежда до опашка от 20 човека. През комунизма в столовата беше по бързо и по-добре.Храната и готвача са нефелни.Може да се яде само нещо ,което не могат да сгрешат-кисело мляко,хляб,домати и т.н. СМЕШНИЦИ!!!
На много добро ниво са уславията, които предлага хотела и храната. Персоналът е перфектен, локацията отлична.
Georgi 4
Доволен съм от хотела където сме настанени.
Много ниско ниво на обслужване, хотелът е занемарен, абсолютна мизерия на всякъде,стара храна с изключително ниско качество, мръсни прибори и посуда.Абсолютно сме отвратени😤
Останахме много доволни от обслужването, спокойствието и ресторанта.
При следваща възможност пак бихме отседнали в хотел "Кипарисите"
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)