Здравейте, през август бяхме на почивка в хотел Кипарисите. Храната беше зле сготвена, еднообразна, трябваше да се молим да изкарат храна на блок масата след като свърши от първите посетители, тъй като се хранехме на две смени. Още като влезнем в двора на хотела мирише на канализация. Всяка вечер в 23:10 мин. започваше адска задушлива смрад, която буквално те задушава. Миризмата влизаше в стаята и няма измирисване. Заспивахме с мокри кърпички. За нищо на света не бих се върнала там.
milena 4
Всичко е ОК с изключение на недостатъчната наличност на шезлонги около басейна.
Освен варените яйца и доматите нищо друго не може да се яде.
Приятен хотел, с много добро обслужване.Бихме посетили отново .
Petya 5
"Изказваме голяма си благодарност на персонала и управлението на комплекса,които направиха почивката ни незабравима със своето отлично и професионално отношение и за пореден път останахме доволни.
С удоволствие ще почиваме отново при Вас ! "
Много добър хотел и обслужване
Храната не е разнообразна. Хотелът е занемарен и не се чистят кошчетата, а какво остана за стаите. Хубавото е, че е близо да плажа.
За 2-ра поредна година отсядаме тук с две малки деца и сме много доволни от обслужване, стаи и е много близко до плажа :)
Хотела няма паркинг. Храната не е лоша , но персонала в ресторанта не е достатъчен и постоянно липсват чаши , прибори , напитки и масите не се отсервират навреме. Стаите са прилични.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)
Прочети още Последно от блога ни
Grabo.bg вече на 13 години Публикувано преди 4 дни в категория Новини.