Много съм доволна! Хотелът е много близо до плажа. А същевременно стаята ни има балкон и изглед към много спокойно и тихо място.Обслужването е отлично. Почистват ежедневно стаите и ежедневно сменят кърпите. Храната е добра. Не плащаме паркинг за автомобила.
Единсвеното преимущество е че хотелът е близо до плажа и че стаите са просторни. За целия ни престой от 5 дни стаята не се почисти нито веднъж, като не се сменяха кърпите и спалното бельо. Телевизорите са твърде малки и липсваше дистанционно. Храната в ресторанта беше еднообразна и с лошо качество, но за сметка на това обслужващият персонал в ресторанта беше любезен и отзивчив. Не бих препоръчала хотела на приятели.
Просторни стаи, почистват се всеки ден, прохладен хотел, близо до плажа, храна ок.
Хотелът в никакъв случай не е 4 звезди,единственото хубаво е,че е близо до плажа,за това което плащаш не можеш да желаеш и повече,но има какво да се желае по отношение на хигиена и храна.Всяка сутрин едно и също за закуска.
Страхотен хотел. Много добро обслужване.. Вкусна храна и разнообразна. На метри от плажа топ локация. Пак ще поситим. Благодаря на персонала
Отличен хотел. Перфектно съотношение цена качество! Пак ще дойдем! Топ локация, перфектно обслужване, семпло но чисто хотел че.
Близо до плажа,чисти стаи,храната също е добре за цената.
Покажи още ревюта