Не съм доволна. Категорията за тия пари беше твърде ниска.Бяхме в едни пристройки където не беше много ОК.
Хотелът е супер. Храната и обслужването на ниво.
Локацията е добра.
Цена-качество много добре, всичко беше както е описано
Рос 1
Предвид пандемията хотела е претъпкан,не се спазват препоръките на здравното министерство.Персонала неприветлив и некомпетентен,храната безвкусна и еднообразна за тези пари,хигиена нулева,за прибори в ресторанта бъркаш в панер,който всеки е бръкнал преди теб да се обслужи.Плажа е далече,повече не бих повторила тази пародия.
Доволни сме от всичко в хотела - стаите са малки, но достатъчни, чисти, камериерките влизат само ако сложиш табелка, на рецепция са любезни, в ресторанта храната е вкусна, особено готвеното, на обяд винаги има супи. Колбасите, млечните и полуфабрикатите не са добри. Плажът е на 5 мин с деца, в хотела има 3 басейна, водата е леко хладна обаче. Имаше много хора, но не се усещаше, винаги имаше места по шезлонгите, за храна сме чакали не повече от 5 мин., подгисурени са дезинфектант и ръкавици.
Хареса ми обслужването, храната и персонала. Единственото обаче, което не е ОК това е липсващите паркоместа, които за мен лично се оказа голям проблем.
Останахме много доволни. Имаше доста хора, но не беше претъпкано. Басейните са много чисти. Стаите са хубави, има и простири на терасите. Храната е вкусна и разнообразна, а персонала е страшно любезен и усмихнат. Плажът е на пет минути.
Избрахме хотела, заради добрите отзиви, но уви, нищо общо. Бяхме настанени в старата сграда. Условия в стаята бяха плачебни. Нямаше дори къде да си сложиш четката за зъби. Паяжини по тавана. Телевизора беше по-малък от таблет. Храната беше ужасна, сирене от растителни продукти, таратор с вода и няколко парченца краставица, питиетата бяха буквално вода с есенция. За тези пари сме посещавали хотели с многократно по-добро качество и обслужване.
страхотен персонал, всичко беше чудесно, с удоволствие ще го посетим отново!
Добро място за почивка. Чисто и приятно. Персонала е учтив и внимателен. Противоепидемичниге мерки бяха на ниво. Добре Ще е да има човек, който да следи за спазване на дистанцията, когато се взема храната, защото от почиващите има хора, които не я спазват. Благодаря😀😀🌞🌞🏖🏖
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)