Супер локация, вкусна храна и най- симпатичния и любезен персонал!
Стаите са чисти,на 5мин от плажа,през нощта е много шумно от нощните заведения на главната улица.На рецепция персоналът е учтив.В стаите телевизорите са стари.Храната е вкусна,но не разнообразна,машината за вода не работи.Сервитьорите ти вземат под носа пълната чиния и не може да се храниш спокойно.Паркингът е малък,изискват да им оставиш ключа за колата и я местят без разрешение.Шезлонгите на басейна не стигат,невъзможно е да се намери място.Пълно е с нахални румънци и те са приоритетни гости.
Персоналът на хотела е много мил и отзивчив. Изобщо не правеха разлика между нас и чужденците, както в някои други хотели. Стаите са сравнително чисти и просторни, мястото е много удобно.
Закуската е изключително бедна и еднообразна и кърпите не ни бяха сменени нито веднъж за 3 нощи.
Стаите са чисти. Закуската е малко по-оскъдна от към избор, но като цяло съм доволен :)
Всичко беше страхотно!!!Стаята ,храната,басейна,обслужването.
Много мили и вежливи хора готови да помогнат на всеки и за всичко!!!
Благодаря за страхотното изкарване!!!
Много сме доволни от хотела, обслужването и персонала! Отлично местоположение - близо до морето; впечатлени сме от личната ни камериерка - всеки ден оправяше леглата ни по неповторим и артистичен начин! Всички служители бяха много мили и внимателни! Благодарим ви! - от сем. Попови
Хотелът и ресторанта към него отговарят на категорията си.
Персоналът беше много любезен и отзивчив! Мога само да го препоръчам и на други гости.
Хотелът надмина очакваният ни. Предлага отлични условия за почивка. Изключително чист и поддържан хотел. Персоналът е много любезен и отзивчив. Допълнително предимство е безплатният, охраняем паркинг. Благодарим ви за приятната почивка. Ще ви посетим отново.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)