Отзиви от клиенти за Хотел Калина Палас:
Всички оферти
Jenia 5
Всичко беше наред. Хареса ми.
Беше чудесно,като изключим пандемичните мерки на правителството.
За всички, които се чудят дали да си закупят ваучер - този хотел е далеч от 4 звезди.
За 2 вечери получихме студена стая, придружена с прах.. Ресторант нямат - може да се храните в стаята си като прасенца или в лоби бара, където пак е студено.. Да не говорим какво е качеството на закуска + вечеря. Няма да ви изненада, че има и Студен басейн..
Изкарахме прекрасен уикенд. Хотелът, храната, басейнът, всичко е на ниво. Съчетахме почивката с разходки в околностите. Препоръчвам
Здравейте, персонала е учтив няма никакъв проблем с него.
Но цените в хотела за като за 7 звезди: никаде в България не съм срещал СПА хотел с цени от 35 лв за 45 минути - обикновенно е безплатно за гостите на хотела.
Като сравнение ние бяхме двама и ако платим СПА за 2 по 35 (И ТО ЗА 45 МИН) това е 70 лв + цената на стая излиза по скъпо от например "КЕМПИНСКИ БАНСКО" , а няма и капка сравнение между двата.
коридорите се отопляват с подвижни печки - абсурт. Не бих платил вторипът за този хоте
Много сме доволни,с удоволствие ще се върнем пак!
Перфектно си прекараме. Препоръчвам
Уютна обстановка, прекрасна гледка, комфортни стаи, вкусна храна и чудесно обслужване! За нас беше истинско удоволствие общуването с персонала на ресторанта и лоби бара - чувствахме се истински желани гости на хотела!
Georgi 1
Кухнята е под очакваното ниво за 4* хотел, лошо впечатление прави че няма опция all inclusive за релакс зоната, всичко трябва да плащаш без басейна , който е доста хладен
Доволен съм.... Хотелът работеше само за нас. Страхотно отношение от страна на персонала. Единствено не ми хареса това че басейна беше мръсен. Имаше няквикакви кафяви петна... Оказа се когато валяло водата влизала в басейна и слагали химикал да станат на едри парчета и да ги събират.
Кухнята беше на ниво. Много ми хареса че едната сутрин бяха направили домашна баница, страхотно.
Благодаря за прекрасното отношение. Пак ще се върнем.
Покажи още ревюта