Останахме много доволни от престоя си в хотел Евридика. Отлично местоположение, любезен персонал и страхотен ресторант. Препоръчвам!
Перфектно обслужване. Удвоихме почивката!!!
Хотелът е страхотен! Останахме по-малко доволни от липсата на места за паркиране и обслужването в ресторанта. Пожелавам на собствениците да подобрят услугите си и да имат много доволни гости!
Приличен хотел по съотношение цена - качество, разположението е добро, също така е чисто и поддържано. Закуската не е разнообразна, но е приятно, че външната част на ресторанта е на първа линия - закуска точно над морските вълни :)
Невероятно изживяване,всичко е на ниво.Останахме много доволни от престоя си там.Персонала беше много любезен и отзивчив.Чисти и просторни стай с гледка към морето.Препоръчвам горещо.
elena 5
Страхотно местоположение и чудесно обслужване! Невероятно красив град! Пак ще го посетим!
Всичко в хотела беше супер! Добро обслужване, почистване на стаята всеки ден, има гледка към морето. Плажа е под хотела и е много спокойно.
Определено бих го препоръчала за семейства с деца.

За сметка на това, ресторанта е под всякаква критика. Сервитьорите не си помнят поръчките, едно питие го чакахме 40 мин, накрая станах да си взема аз от бара и. Отделно храната беше студена, все едно всичко излизаше от микровълновата.
Покажи още ревюта