Отзиви от клиенти за Apollo Spa Resort хотел 4+*:
Всички оферти
Изключителна хигиена!
Предлагат Хубаво еспресо, големи бутилки вода в стаята, налична ютия и дъска за гладене, страхотни масажи, интересен детски кът. Голям кеф за децата е влакчето за плажа.
Ivan 5
Всичко беше на ниво,ще го препоръчвам на приятели и познати.
Трите басейна бяха ледени, храната нямаше разнообразие и на вкус не ставаше. Изобщо не е 4*
Честно казано,снимките и хубавите обещания нямат нищо общо с реалността! Повечето неща от офертата не бяха достъпни,храната е ужасна и е еднообразна. Със сигурност няма да повторим посещението си в този хотел!!!
Обслужването бе на ниво, храната-хубава, единствено хигиената в общите помещения (лоби и асансьори) не беше много на ниво.Дано да е било частен случай. Иначе супер хотелче
Паркирането срещу 10 лв. е ако има места(нямаше).15 лв.е на друг отдалечен паркинг-чакате осигурен транспорт.Нямаше простор,но заявихме( 2ва дни и питане отново-доставиха).Вентилацията в банята раб. непрекъснато с шум,който през ноща беше доста усезаем(дискомфорт).Върха беше,когато ни оставиха да чакаме на отдалечен плаж(имахме вкл.такава услуга)40 възр.и 20 деца без информация!Имаше осигурен един бус ,в който ние с двете деца не можахме да се качим!Минах 4км пеша!Нямаше извинение,а оправдания!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)