Отзиви от клиенти за Apollo Spa Resort хотел 4+*:
emiliq 4
Всичко беше добре -стаята,храната , любезен и услужлив персонал.Водата във вътрешния басейн би могла да бъде малко по топла.
Доволни сме от престоя си, но има какво да се очаква още.Хотела иска козметичен ремонт, не може банята да е постоянно мокра,без да се отича водата.Персонала много любезен,особено младите,храната в изобилие и вкусна. Не зная защо водата във вътрешния басейн е студена,нека се подобрят и в това отношение.
Чудесно място за почивка и релакс!
Отлично обслужване, чистотата и храната също бяха без забележки. Помислено е и за най-дребните детайли. Много сме доволни от престоя си. С удоволствие бихме посетили отново този хотел.
НА ПЪРВО МЯСТО ТРЯБВА ДА СЕ ОТБЕЛЕЖИ, ЧЕ В BOOKING ОФЕРТАТА ИМ Е ПО ЕВТИНА ОТКОЛКОТО С ВАУЧЕР. СТАИТЕ СА ГОЛЕМИ И ХУБАВИ. ХРАНАТА Е МНОГО ЗЛЕ, А СПАСИТЕЛЯ НА БАСЕЙНА СЕ ДЪРЖИ КАТО СОБСТВЕНИК НА ЦЯЛАТА ВЕРИГА ХИЛТЪН.
Zlati 1
Само за румънци ,хигиената не отговаря и за 1 звезда,стаята, басейна и ресторанта е страшно. Персонала блъска ,хвърля замазва мръсотията по масите не чисти ,бъркат в чистите чаши като ги зареждат по масите.Като база е хубава,просторни стаи и ресторант.
За румънци е перфектен !!!!!
1 звезда *
Стаята беше просторна и чиста, разполагаше с всичко необходимо. Ресторантът не е на високо ниво (разнообразие на храна, качество, чистота). Както навсякъде в България си личи липсата на персонал. Може да се помисли още малко в посока анимация (особено на децата).
tenka 5
"Вашия втори дом "така е написано и е вярно.Благодарим.
Покажи още ревюта