Отзиви от клиенти за Хотел Четирилистна детелина:
Всички оферти
Сравнително чиста стая, чаршафите се перат на обществена перална и не миришат добре. Конвекторните печки са твърде малки за квадратурата на стаята и не успяват да стоплят достатъчно.
Добро съотношение цена/качество
Задоволително, но сауната и парната баня се чакат много време(не са постоянно пуснати).
Храната беже много и вкусна. Стаите бяха хубави, но подръжката не ми се видя голяма, но понеже е нова базата ди заслужава.
Стаите са добре обзаведени, басейна е с мръсна вода, храната не става за нищо, в спа центъра нямаше никого и лампите не светеха. Не го бихме посетители отново.
Да си чистят басейна,че много мръсен.На вечеря ни дадоха замразени кюфтета,не бе вечерята на блок маса както пише.Сауната не я включват ,да не се изпозва
Karina 5
Качествено обслужване, любезен персонал, разнообразна и вкусна храна. Препоръчвам.
Стаите са хубави и топли, но не ги почистват всеки ден. Водата в басейна е топла ,но в СПА центъра няма отопление и е много студено. Храната е много лоша. Приготвена е от долнопробни продукти.
Стаите са приятно обзаведени,но изключително студени. Басейнът е с топла и чиста вода, но няма топла връзка с хотела,което създаде много неудобства. Сауната е хубава,но в самото помещение на спато също е изключително студено.Храната в ресторанта беше хубава и персоналът на хотела беше много любезен.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)